Madam Salvatins hemmelighed

Forfatter: Søren & Morten Ellemose
Sidetal: 143
Forlag: Books on Demand
Serie: -


Citat: Madame Salvatin har en hemmelighed. Det er den historie, vi har forsøgt at berette. Og det er en hemmelighed, som hun har én ting til fælles med de andre hemmeligheder i denne bog. Den har aldrig været fortalt før. 

Kort referat:
Madame Salvatin var født til at blive enke. Sådan havde hendes fader forudset det og spådommen kom til at gå i opfyldelse tre gange inden hun var fyldt 20 år. Men det var kun begyndelsen på hendes eventyr.
Søren & Morten Ellemose samler i denne bog en række eventyrlige fortællinger om griske fædre, smukke kvinder, uskyldige krøblinge, massemordere og drager i mennesketøj.
Fantastiske fortællinger til en trist hverdag, der skal mindes os om at eventyret findes alle steder. Hvis vi tør se efter.

Citat: Nogle var lammede og sad i kørestol. Nogle savlede, og kunne ikke spise uden at det svinede over det hele. Andre manglede en arm eller et ben. Nogle sågar begge dele. Nogle var dværge, og nogle var kæmpestore. Nogle var rigtig grimme. Nogle var blinde, andre stumme. Nogle var voldelige, og nogle var dumme. Nogle var skaldede, og nogle var arrede i hovedet efter brandulykker. Det var mennesker, som de ofte blev set skævt til, hvis man mødte dem på gaden. Fordi de var grimme, handicappede eller mærkelige at se på. 

Kommentar:
I december vandt jeg Gittes advents-bonusgave, og den har stående på hylden lige indtil nu :)
Jeg skulle lige ha en lille kort bog at læse, inden jeg skulle i gang med fælleslæsning #MelvilleDK =)

Citat: Han var en mægtig mand og vant til at købslå, så kort tid efter havde han handlet sig til en brud, og Madame Salvatin blev gift for anden gange, endnu inden hun var fyldt 17 år. 

Jeg har været meget spændt og ikke rigtig klar over hvad jeg skulle forvente, men synes det er en rigtig hyggelig lille bog.
Det er en masse mini historier som alle har en budskab - døden og-/eller kig efter dit eventyr.
Vil klart anbefale den videre til jer som bare lige skal hygge med lidt let læsning :D

Citat: For Døden spiste frokost hver dag, uden at spilde tiden. 


Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag