Random Facts

Jeg synes det var på tide at i fik nogle randoms facts om mig :) Nogen er åbenlyse og kendte, men andre måske er mindre kendte.

#1: Mit stjernetegn er vægt - Jeg er født den 14. oktober 1988.

#2: Siden 2009 har jeg været sygemeldt pga. stress og en svær depression, som senere har udviklet sig til angst og evasiv/ængstelig personlighedsforstyrrelse.
Jeg har kæmpet rigtig meget med at finde den rigtige behandling, og tror endelig jeg har fundet den. Føler i hvert fald jeg er godt på vej til at komme videre - og det er en fantastisk følelse efter 5 år!

#3: Jeg har bidet negle i mange år (nok siden folkeskolen), men er endelig holdt op, og er i stedet begyndt at eksperimentere med neglelak :)

#4: Jeg ejer 259 bøger hvor de 38 af dem har jeg ikke læst endnu. I blandt dem er der blandt andet resten af serien af Karin Slaughter, og 5 Ken Follett bøger.

#5: Jeg er Britney Spears fan. Har været fan siden hun kom ud og jeg var helt ung. Min veninde og jeg har været til koncert med hende 2 gange. I Parken og Boxen.

#6: Jeg er kreativ anlagt. Der er ikke noget bedre end en kommende fødselsdag/bryllup-anledning/jul osv., for så kan jeg kreere et flot kort. Derudover kommer mine zendoodles og malerier.


#7: Jeg nyder et spil Hidden Objects en gang i mellem. Synes det er så dejligt at koble fra og bare sidde i sin egen verden og finde ting :D

#8: Jeg hader at shoppe. Eller jeg hader det ikke, men jeg foretrækker hel klart bare at blive hjemme og hygge i stedet for at tage i et storcenter og shoppe. Selvom det kan være enormt hyggeligt med en god veninde.

#9: Jeg bruger str. 42 i sko. Og det gør at jeg elsker Deichmann Sko, for de har et bredere udvalg til os med større fødder. Sidst jeg var der inde kom jeg hjem med 3 par, og det ville jeg aldrig ha kunne finde i en "almindelig" skoforretning. Endnu et bonus er bare at de er forholdsvis billige :)

#10: Jeg er tosset - og jeg nyder at være det :D
Lad dig ikke narre af det pæne ydre. Når først folk får lov at komme ind bagved, dukker der en tosset, humoristisk, skør pige op. 

Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

 1. #10 - Tosset kan på ingen måde gøre det :P *Gg*

  SvarSlet
  Svar
  1. Jannick tal pænt om mig :p *smil*

   Slet
  2. Gør jeg da ALTID om prinsessen ;-P

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg