Til samlingen 10

Jeg elsker bare genbrug! Man kan finde mange sjove ting der, også har de et bogudvalg, som dog svinger meget. En gang i mellem kan jeg ikke finde noget jeg gider og ha med hjem, og andre gange finder jeg flere bøger.
I dag blev jeg lidt overrasket. Jeg skulle egentlig bare li ha tiden til at gå inden et møde og tullet bare rundt da jeg fald over en Virkelighedens Verden bog. Fint den skulle jeg da ha med hjem. Da jeg pludselig så der stod nogle Harry Potter bøger på hylden.
Jeg har Twilight serien på dansk OG engelsk, og har aldrig tænkt mig at jeg skulle have Harry Potter serien på begge sprog også. Jeg har derimod kigget meget efter de nye udgaver som er kommet, og som jeg er helt vilde med.
Men da jeg så disse 3 Harry Potter i virkelig flot stand - også til 10kr! Så kunne jeg virkelig ikke lade vær!


Så nu skal jeg lige på jagt efter de sidste, for man kan jo ikke have bare nogen af dem på engelsk ;) Synes virkelig jeg har gjort et kup og håber at jeg kan finde resten af serien forholdsvis billigt andre steder :)
Kender i nogen steder hvor jeg kan gøre endnu et kup???

Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

Populære indlæg