Forbryder

Forfatter: Karin Slaughter
Sidetal: 493
Forlag: Hr. Ferdiand
Serie: Nr. 4 i serien om Sara Lindton og Will Trent


Citat: Reglerne blev dog sjældent overholdt, fordi hvide kvinder ikke kunne køre alene med sorte mænd, fordi sorte kvinder - i det mindste dem, der gerne ville bevare deres gode omdømme - ikke havde lyst til at køre rundt med sorte mænd, og fordi ingen af de sorte mænd havde lyst til at køre med en mandlig kollega, som var hvid. 

Kort referat:
Will Trent er forelsket og begynder så småt at lægge sin plagede fortid bag sig. Men så forsvinder en lokal universitetsstuderende, og Will bliver holdt væk fra efterforskningen af sin chef, Amanda Wagner. Will kan ikke gennemskue Amandas motiver, før de to i bogstaveligste forstand støder sammen i et forladt børnehjem, som de begge har opsøgt af vidt forskellige grunde. Årtier tidligere - mens Wills far var fængslet for mord - var dette hans hjem.
En fyrre år gammel efterforskningssag, der var indledningen på Amandas karriere hos politiet, dukker pludselig op igen, flettet sammen med mysteriet om Wills fødsel og herkomst.
De to ukuelige efterforskere må hver især stå ansigt til ansigt med fortidens dæmoner, hvis de vil afværge en endnu større katastrofe.

Citat: "Hører du efter?"
Igen kunne Will ikke få et ord frem. 
"Det handler om din far"

Kommentar:
Slutningen er rigtig god og vildt spændende.
Men jeg er desværre lidt skuffet over historien. Den er delt op i 1975 og nutid. Ideen er rigtig god, men synes desværre at 1975 er rigtig forvirrende, langtrukken og god. Det er rigtig svært at forklare, for historien og alle de ting der sker, er vildt gode, men der bliver skiftet for hurtigt mellem de ting der sker. Plus det kan være rigtig svært at finde rundt i hvilke piger der bliver beskrevet nu.
Er dog rigtig glad for tilbageblikkende, da man virkelig får en forståelse af Amanda, og hvorfor hun er som hun er over for Will.
På trods af at jeg ikke var specielt vild med denne historie, så glæder jeg mig rigtig meget til at gå i gang med den næste og (indtil videre) sidste i serien. Er virkelig spændt på udviklingen, og ikke mindst om det er en åben slutning så der måske kommer flere.

Citat: Han stak en hånd i lommen. Vielsesringens metal føltes koldt mod hans fingre. Han holdte ringen frem mod Amanda. "Jeg vil gerne have dig til at tage den her"
"Javel, ja ..." Hun lod, som om hun var forlegen. "Det kommer temmelig pludseligt. Alderforskellen mellem os taget i betragtning..."
Han prøvede at tage ringen tilbage, men hun lukkede sin hånd om hans. 


Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg