Serier :)

Jeg har jo efterhånden skrabet en del bøger sammen, og er specielt glad for mine serier, og ville da lige del dem (jeg har fremme) med jer :)

Anna Grue's serie om Dan Sommerdahl

Julie Hastrup's serie om Rebekka Holm, Lene Kaaberbøl's elskede Skammerens datter serie (bog 2 er pt. lånt ud) og Sylvia Day's Crossfire serie.  

Mari Jungstedt's serie om Anders Knutas og Lene Kaaberbøl's serie om Madeleine Karno. 

Ken Follett's elskede serie om Tom Bygmester og century triologien (er jeg den eneste der glæder mig den oktober 2014 hvor den sidste kommer?!) og Kenneth Bøgh Andersen's vildt sjove serie om Filiph - djævelens lærling. 

P. C. Cast & Kristin Cast's serie fra Nattens hus 

Trudi Canavan's serier om Sonea og Tessia (vil dog rigtig gerne ha skiftet Tessia serien ud med orginale cover, og ikke biblioteks) 

Karin Slaughter's serie om Sara Lindton og Will Trent, som jeg jo læser lige pt. mangler kun 3, inkl. den jeg er ved nu :) 

Sara Blædel's fantastiske serie om Louise Rick

Stieg Larsson's serie om Blomkvist og Salander og Susanne Staun's uhyggelig serie om Maria Krause

Stephenie Meyer's serie om Bella Swan og Edward Cullen - også kendt som Twilight sagaen ;) 

Og selvfølgelig min elskede Harry Potter serie af J. K. Rowling. 

Ligger i også inde med mange serier? Har i nogen yndlings? 
Tror uden tvivl min yndlings serie er Twilight, fordi det var den serie der først rigtig fangede mig. Og fik mig til virkelig at læse meget. Men er bare rigtig glad for alle mine serier, og kan ikke lade vær med at blive ved. Har også flere, men desværre har jeg ikke plads til at alle kan stå fremme :) 

Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

  1. Wow, det er alligevel mange serier. Jeghar langt flere enkeltstående bøger faktisk. Tror det bliver lidt uoverskueligt oppe i mit hoved med anskaffelsen af de lange serier. Men har selvfølgelig Harry Potter, og er igang med at samle Auel's 'jordens børn' serie, og ellers er det vist kun små-serier (2-3 bøger).

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg