Til samlingen 11

I dag kom pakken.
Pakken med filmen som jeg har ledt efter i rigtig lang tid.

Jeg har i dag fået samlet alle Disney klassikere - alle 52 styk - og kunne ikke være mere glad :D
Jeg har altid elsket Disney og for nogle år siden besluttede jeg mig for at samles alle Disney klassikere på dvd. Nogen har været lidt svære at få fat i, men de fleste har jeg kunne finde hos Føtex eller Bilka til en overkommelig pris.
Nr. 11 kunne dog ikke købes i butikkerne. Jeg har ledt og ledt, og da jeg fandt ud af at det var den eneste jeg manglede, så besluttede jeg mig for at kigge rundt på nettet. Og jeg fandt den. På Gucca.dk. De har nu hjulpet mig med at afslutte min samling.


 Alle 52 Disney klassikere sat på række <3

 Fra nr. 1...

 ...til nr. 52 (indtil videre)

 Nr. 11 har været den sværeste at finde, da ingen butikker ligge inde med den, og den er udsolgt mange steder - men Gucca.dk reddet min samling

 Askepot, Den lille havfrue, Skønheden og Udyret, Prinsessen og Frøen og Frost er bare 5 af mine yndlings klassikere. 
For slet ikke at nævne Snehvide og de syv små dværge, Alice i eventyrland, Dumbo, Sværet i stenen, Bernard og Bianca, Mulan, Tarzan, To på flugt, Vilde Rolf og ikke mindst Løvernes Konge!

Når jeg en gang får plads skal de stå på fin række, men indtil da må de stå klodset op på hinanden :) 


Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

Populære indlæg