Stolt

Jeg ku forestille mig at selv for dem der er vant til at dyrke motion, så er det svært at holde ud i den her varme.
Tag så en der har været i gang med at træne fast hos en fysioterapeut 1-2 gange om ugen, i 2 mdr.
Plus læg 3 ugers ferie oven i (hvor man har gået, ja, men ikke dyrket motion)
Plus angst for ALT hvad motion indebære!

Så har man mig!
Jeg aldrig kunne li motion, så har altid bevæget mig uden om når jeg kunne. Det var bare noget der skulle overstået. Og det har selvfølgelig sat sine spor. Det gør det jo
Når man så oven i udvikler en angst, ikke kun for motionen, men for andre mennesker og alt det man nu gør og kan komme til når man dyrker motion (dumme sig, svede osv.), så er det ikke nemt at komme i gang selvom man gerne vil.
Efter jeg er startet hos fys har jeg fået arbejdet med nogle af mine problematikker, men har stadig lang vej endnu - men det går fremad.
I dag, faktisk i går, besluttede jeg mig for at lave en lille rute og se hvor hurtigt jeg kunne cykle den, også gøre min tid (og selvfølgelig kondition) bedre, og udvide den når jeg er klar til det. Jeg regnede med at det stykke ville tage en halv time. Det er ikke ret langt, men med min kondition ville jeg heller ikke sige at jeg kunne klare det på 5 min., også stå og føle mig som en idiot bagefter.
Jeg gjorde det på 22.55 min. (inklusiv 3 lys kryds hver vej) og kunne håndtere og klare min angst hele vejen! Jeg er rigtig stolt af mig selv lige nu, selvom jeg bare sidder og kamp sveder (trænger virkelig til et bad!). Nu skal jeg bare lige have kodet min telefon så jeg har den, der siger "NU ER DET FANDME NU!" også håber jeg at jeg kan holde fast i at cykle min. 2 gange om ugen (plus min fys. aftaler)

SÅDAN!

Kommentarer

  1. Godt klaret! Pyha ja, det er virkelig varm at træne i dette vejr!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg