Dæmondræberen 1: Oprører

Forfatter: Louise Haiberg
Sidetal: 482
Forlag: Tellerup
Serie: Nr. 1 i serien om Dæmondræberen

Citater manglede jeg bestemt ikke!


Citat: Tyk, sort røg forurenede luften og slørede solen. Lugten af brændt træ, kød og frisk blod hang i mine næsebor. Jeg snusede ivrigt inde. Duftene fik mine muskler til at sitre. Ophidsede mig. 
Kort referat:
Navnet er Dominic.
Enhver dæmon kender mit ansigt og drømmer om at aflevere mit hoved til Lucifer.
Jeg har vandret på jorden i årtusinder. Boet i Helvede og ledt dæmoniske horder i krigen mod englene. Ikke ligefrem min glansperiode, men ingen er perfekt.
Jeg gjorde oprør - årsagen til at jeg i dag er hadet af min egen race og lever skjult bandt menneskene.
Før blev jeg kaldt Dominic Engledræber.
I dag går jeg under navnet Dominic Dæmondræber.
Dette er min historie ...
Citat: Jeg gik over fodgængerovergangen mens jeg fløjtede en drukvise fra 1600-tallet. Der var ikke noget bedre end at starte dagen med at irritere en dæmon. Mennesker anede ikke hvad de gik glip af. 
Kommentar:
Fordi det ikke er ret længe siden jeg har læst Kenneth Bøgh Andersens Djævlekrigen, så kunne jeg ikke lade vær med at sammenligne de 2 bøger lidt. Men også kun i starten, og kun fordi det er dette engle og dæmoner.
Da jeg var (relativt hurtigt) inde i historien, glemte jeg alt om Djævlekrigen og var mere og mere fascineret af Dominic. Jeg synes han er en rigtig spændende karakter og synes det er en rigtig god måde at fortælle hans historie på. I starten synes jeg det var lidt forvirrende at man sprang fra nutid til 1800-1900 tallet, men man vender sig hurtigt til det, og får en virkelig fantastisk historie ud af det.
Jeg glæder mig virkelig til hvordan de 2 næste bøger udfolder sig, og ikke mindst om Dominic nogensinde om bestemmer sig med hensyn til Himlen, og om Tia egentlig i virkeligheden ved hvem han er, men bare skjuler sine følelser...
Alt i alt, hvis man er til fantasy genren så synes jeg bestemt man skal give sig i kast med Louise Haiberg - Det eneste store minus jeg kan se, er at jeg ikke ved hvornår nr. 2 og 3. udkommer... !
Citat: Han var min bedste ven. Indtil jeg mødte ham havde jeg ikke anet hvor ensom udødeligheden kunne være når man var alene om evigheden, men det vidste jeg nu. 
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

  1. God anmeldelse, og glæder mig meget til at se hvad du syntes om den nye Dennis Jürgensen bog som jeg kan se du også har købt :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har taget den frem Desværre har jeg ikke haft tid til at starte på den endnu, men glæder mig rigtig meget til den :D

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg