En overraskelse udover det sædvanlige

Jeg synes altid det er en stor ære at snakke med et forlag eller forfatteren selv, og anmelde deres bøger. For et par uger siden havde jeg for sjovt skrevet således til Louise Haiberg:
Og sørme om hun ikke skriver at hun vil sætte pris på det, og sender min et eksemplar. Dejlig følelser når man egentlig bare havde lavet en joke omkring det, og ikke regnet med noget som helst andet end en sjov mod kommentar.

I dag har jeg så modtaget bogen, og den er røget ret højt på listen - eller Louise er i hvert fald - selvom jeg kun har kigget på den indtil videre.
For da jeg åbner pakken er der en sød lille hilsen med fra Louise, og da jeg åbner bogen er der endnu en hilsen :D Jeg ved ikke om det bare mig der er lidt fjollede men jeg synes bare det var sådan en sød ting at gøre, og kan ikke lade vær med at smile hver gang jeg kigger på bogen.
Jeg er bare så glad for bogen, og kan ikke vente med at komme i gang med den :D Min læselyst har ligget lidt stille de sidste par dage, men med sådan en bog kan jeg ikke vente med at komme i gang.

Kommentarer

  1. Super fedt. Havde samme oplevelse med Peer Kaae som lige havde skrevet en ny bog. Jeg skrev for sjovt til ham at min far snart havde føsdag, og om jeg ikke kunne få en autograf i bogen. Mindsandten om han så ikke skrev at vi da bare kunne komme forbi med bogen, og så kunne vi få den signeret. Det gjorde vi så :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg