Fødselsdag


I går stod den på min 26 års fødselsdag, og som altid ønskede jeg mig bøger. Det er vel ikke nogen overraskelse for nogen ;)
Jeg havde fået en ny cykel af mine forældre tilbage i midten af september, så fra dem vidste jeg at der ingen flere gaver kom, men min bror havde fået en lang liste. Dog ved jeg også at han ikke altid er i liiige god tid, og da mange af de bøger jeg ønsker mig skal bestilles fra nettet eller bestilles hjem fra boghandlen. Men han fik gjort et rigtig godt kup synes jeg, og glæder mig rigtig meget til at gå i gang med dem.
Maze runner - labyrinten, har jeg længe kigget på i biografen og ville ind og se, men var ikke klar over at det var en bog. Så jeg blev glædeligt overraskede. Plus da jeg fandt ud at der kommer 2 mere i forår og efter næste år :D
De utilpassede, fik min bror af vide at det mindede rigtig meget om Dennis Jürgensen, og han er jo en af mine yndlingsforfattere :D Så den er jeg super spændt på at læse. Synes coveret er super fedt, og selve beskrivelsen er også rigtig god.

Om aftenen stod den på "julemiddag". Jeg havde bestilt and hos min mor, og det fik vi. And, rødkål, hvide og brune kartofler og andesovs :D Også sluttede vi af med vanilieis med chokolade og nødder, samt jordbær. En rigtig lækker middag og fødselsdag. <3

Kommentarer

 1. Tillykke med fødselsdagen! 'De utilpassede' ser spændende ud - jeg ser frem til at læse din anmeldelse af den :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er også den jeg vil gå i gang med nu :)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag