Kvinden de meldte savnet

Forfatter: Sara Blædel
Sidetal: 313
Forlag: People's Press
Serie: Nr. 9 i serien om Louise Rick


Kort referat:
Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig, at hun er dansk og i 18 år har stået på politiets liste over savnede.
Engelsk politi har ingen spor efter gerningsmanden og leder i stedet efter et motiv til drabet. Derfor beder de Louise Rick fra Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi finde ud af, hvorfor en række danskere har indsat store beløb på kvindens bankkonto.
Det fører efterforskningen i en retning, der er lige så uventet, som den er kontroversiel. Og samtidig sættes Louises forhold til makkeren Eik på en alvorlig prøve.

Kommentar:
3 timers læsning, og var jeg færdig. Den er så spændende at du ikke kan ligge den fra dig. Jeg forsøgte et par gange, for at få min søvn, men det lykkedes ikke Jeg skulle hele tiden lige ha den op og finde ud af hvad der så skete!
Den er rigtigt spændende og synes det er en god afrunding og slutning på hele serien. Sara Blædel mener ikke der kommer flere, men de kan jo af og til få en god ide også pludselig kommer der en til ;) Og at hun så samtidig berører aktiv dødshjælp - et meget tabu og forbudt emne, synes jeg bare gøre bogen endnu mere fantastisk!
Jeg glæder mig nu over at jeg har hele serien (også selvom de ikke alle er ens), og glæder mig til at genlæse dem alle sammen igen og igen :)
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg