Udfriet

Forfatter: Kami Farcia & Margaret Stohl
Sidetal: 412
Forlag: Carlsen Egmont
Serie: Nr. 4 i serien Beautiful CreaturesKort referat: 
Ethan Wate har brugt det meste af sit liv på at længes væk fra den stillestående sydstatsflække Gatlin. Men han havde aldrig forestillet sig, at han ville blive tvunget til at forlade byen, venner og familie uden at sige farvel. Da han kommer til bevidsthed efter springet fra vandtårnet, befinder han sig i en åndelig parallelverden til Gatlin, hvor han møder sin afdøde mor. Han er glad for at kunne være sammen med hende, men ulykkelig over at være adskilt fra Lena. Han har derfor kun ét mål: at finde en vej tilbage til Lena og den dødelige verden. For at kunne det må han havde adgang til Casterkrøniken hos Det Fjerne Førerskab og destruere den side, hvorpå hans skæbne allerede står nedskrevet.
Hjemme i Gatlin venter Lena på en slags tegn fra Ethan, så hun ved, at han ikke er borte for altid, og hun er klar til at gøre, hvad der end kræves for at få ham tilbage.

Kommentar:
Det er over et år siden at jeg læste de 3 første, men ret hurtigt fald jeg ind i karakterene og historien igen.
Den var hurtigt læst, og fangede gjorde den dag, men det er ikke fordi jeg var vild begejstret og oppe og køre over den. Jeg synes desværre den sidste bog her var lidt for "...og vi levede lykkeligt til vores dages ende". Men jeg kunne rigtig godt li tvistet på de sidste sider på trods af det lidt for eventyrlige happy ending.
Selve Ethans rejse og kamp var godt skrevet og fanget rigtig meget. Det er nogle gode karaktere der træder frem og nød virkelig Ethans del :)
Jeg har generelt lidt blandede følelser omkring serien. Kan ikke helt bestemme mig for at om jeg synes den er god eller dårlig. Hvilket nok vil sige at den ligger i midten - middel serie. ;)
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 


Kommentarer

Populære indlæg