Et juleeventyr

Forfatter: Charles Dickens
Sidetal: 126
Forlag: Gyldendal
Serie: -


Kort referat: 
Ebenezer Scrooge er en nærig gammel stivstiller. Han hader alle, især børn. Men ved juletid - det tidspunkt på året Scrooge hader mest - får han besøg af tre spøgelser, og det sætter gang i optæningen af hans iskolde hjerte. Da han fejrer julen med Bob Cratchit, Tapre Tim og deres familie, indser han, at elskværdighed bærer lønnen i sig selv.

Kommentar:
Jeg tror ikke der er ret mange mennesker om ikke kender Charles Dickens berømte eventyr "A Christmas Carol". Jeg har selv set flere udgaver igennem årene med diverse karakterer; Anders And, Mickey Mouse, Muppets, diverse indspilninger og den animeret udgave hvor Jim Carrey ligger stemme til Ebenezer Scrooge.
Men i år gik det op for mig at jeg faktisk aldrig har læst historien. Det måtte jeg jo straks gøre noget ved, og i løbet af ingen tid lå den i min postkasse.
Jeg synes det er en rigtig flot og let læslig udgave jeg har fået fat i, og er rigtig glad for den. Historien er meget li alle de indspilninger jeg har set og var dejligt endelig at læse den med Dickens ord.
Det er en utrolig hyggelig og god bog her i december, og en dejlig forberedende julestemning her til jul :) Jeg glæder mig til at gense en af filmene, som jeg gør hvert år i december - og kunne også godt finde på at gøre det til en tradition at læse bogen hvert år :)
Glædelig jul, og Gud Velsigne Os, Hver Og En!
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 


Beklager billedet er en smule sløret 

Kommentarer

Populære opslag