Den stumme pige

Forfatter: Hjorth Rosenfeldt
Orginaltitel: Den stumma flickan
Sidetal: 416
Forlag: Hr. Ferdinand
Serie: Nr. 4 i serien om Sebastian Bergman


Kort referat:
Carlsten-familien bliver brutalt myrdet. Politiet finder hurtigt en mistænkt, men beviserne er for svage til at få ham fængslet, og Rejseholdet bliver tilkaldt for at overtage efterforskningen.
Det går hurtigt op for Sebastian Bergman og Rejseholdet, at der har været et vidne til mordene, for familiens 10-årige kusine, Nicole, er væk. Alt tyder på, at hun er forsvundet ind i skoven, hvor hendes chance for at overleve er minimal, og derfor beder politiet offentligheden om hjælp. Vel vidende at de samtidig advarer morderen om, at der er et vidne.
Sebastian finder Nicole i live. Hun knytter sig hurtigt til ham, men selv om hun genforenes med sin mor, er hun så traumatiseret, at hun nægter at tale. Men hun tegner. Frygtindgydende tegninger.
Mødet med Nicole og hendes mor vækker minder om en tid i Sebastians liv, som han allerhelst vil glemme. Også i forholdet til dem har han vanen tro svært ved at trække grænsen mellem arbejde og privatliv...

Kommentar:
"Intens spænding og underholdning fra start til slut." citat fra bagside af bogen. 
Utrolig intens spænding fra side et og lige som man tror man har styr på hvem morderen er, så vender informationerne og det ændre sig helt til sidste side og man bliver virkelig overrasket. Jeg havde i hvert fald ikke set det komme.
I denne bog bløder Sebastian utrolig meget op, og selvom han stadig er pisse irriterende og bevidst provokerende, så får man rigtig meget indsigt i hans følelser og hvordan han går og har det. Jeg glæder mig rigtig meget til den næste bog (for der kommer vel en?!)
En ting der overraskede mig rigtig meget var Billy, og hans udvikling i historien. Jeg er meget spændt på hvor det ender henne, og ikke mindst hvordan det går med ham og My.
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg