En flænge i himlen

Forfatter: John Green
Orginaltitel: The Fault in Our Stars
Sidetal: 334
Forlag: Politikens forlag
Serie: -


Kort referat:
En flænge i himlen er en roman om alt det største og smukkeste i livet. Hazel har i flere år levet med en alvorlig sygdom og føler sig som en granat, der snart vil detonere. Men så møder hun Augustus og bliver for første gang nogensinde forelsket. Måske er det ikke en tragedie, at vi skal dø. Det er et mirakel, at vi lever.

Kommentar:
Endelig blev det min tur til at læse den berømte John Green bog og jeg må sige at den skuffer bestemt ikke.
Det var en fantastisk historie og selvom det er begrænset hvor meget man egentlig ved om de 2 hovedpersoner, så har de en utrolig dybde og man bliver ret hurtigt forelsket i dem begge og deres kampe. Jeg kan klart anbefale den til alle. Den er ret hurtigt at komme igennem og efterlader et smukt aftryk i ens hjerte.
Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

  1. Jeg elsker simpelthen denne bog! Dejligt du også synes godt om den:)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag