Fanget af dig

Forfatter: Sylvia Day
Orginaltitel: Captivated by you
Sidetal: 428
Forlag: Politikens forlag
Serie: Nr. 4 i Crossfire serien


Kort referat:
De løfter, vi havde givet hinanden, skulle have knyttet os tættere end kød og blod. I stedet åbnede de gamle sår, blottede smerte og usikkerheder, og lokkede forbitrede fjender ud af skyggerne. Jeg følte, at han gled ud af mit greb, at alt det, jeg frygtede mest, blev virkeligt, at min kærlighed blev prøvet på måder, jeg ikke var sikker på, at jeg var stærk nok til at bære.
Eva og Gideon nyder livet som ægtefolk, men fortidens spøgelser truer med at sætte en kæp i hjulet for parrets intense lykke.

Kommentar:
En god fortsættelse til spændingen af Eva og Gideon, men det irritere mig at Gideon bliver jeg-fortæller i nogle af kapitlerne. Det er forvirrende og efter 3 bøger hvor Eva er jeg-fortæller så ødelægger det oplevelsen, og gør en irriteret.
Selve historien er god og den fortsætter i "I et med dig" hvilket jeg håber er den sidste, for jeg tror at hvis der kommer endnu flere så bliver historien trukket ALT for langt ud. Allerede i denne bog synes jeg den bliver lidt for langtrukken og unødvendig. Så er spændt på om den næste bliver den sidste, og hvordan den bliver.

Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 


Kommentarer

Populære opslag