Min kamp: Træls dag

Sikke en dag!
Min weekend har været hyggelig og tiden er gået dejlig stille og roligt, men i dag er desværre ikke gået lige sådan.
For det første sov jeg for længe (typisk mandag rytme!) og det gav mig en dårlig start. Jeg kom ikke af sted i miljøet som jeg skulle. Dog slæbte jeg mig af sted et møde jeg havde kl. 12.30 og bagefter tog jeg til træning.
Træningen var dog a pain in the ass i dag. Jeg havde ingen energi og har ikke lavet andet end at skælde mig selv ud siden søndag aften - pga. noget jeg ikke er klar til at dele endnu.
Jeg har forsøgt at sige at det er okay, og sige at jeg godt kan gøre det, men puha hvor er det bare skide svært nogen gange! Det eneste positive er at jeg fik trænet - ikke meget, men kom af sted og gjorde det jeg kunne overskue i dag.

Jeg håber at jeg kan se på i morgen med nye øjne og evt. få snakket om det med min kontaktperson. Resten af tirsdagen har jeg ingen planer endnu, men håber på at få lavet noget kreativt og måske få fat på en veninde :)

Lige nu forsøger jeg bare at ligge dagen og alle mine tanker lidt bag mig, og tænke på noget andet. Indtil videre er det lykkedes med 5 afsnit Bones ;)


Støt EN AF OS og gør psykisk sygdom til et mindre tabu!
SNAK OM DET - Det forsøger jeg at gøre!

Kommentarer

Populære opslag