Til samlingen 12

I dag har jeg fundet disse 4 bøger til samlingen.
Jeg har ikke læst nogen af dem, men 3 af dem har stået på min ønskeliste meget længe!


Kennedy bogen fald jeg over i Føtex, og kunne ikke stå for den.
Det samme gjorde jeg med Orkideens hemmelighed, og jeg kunne ikke lade vær med at købe den, for at strege den af min ønskeliste :)


The complete Sherlock Holmes har meget meget længe stået på min liste, og havde egentlig lidt opgivet den fordi den skal bestilles og er ret dyr. Men var så heldig at finde den i Bog & Idé til 100kr billigere end jeg havde set på nettet - og det er jo ikke til at stå for! 
Pride and Prejudice har jeg på dansk, men denne udgave var så flot at jeg ikke kunne lade vær. Egentlig er det Seven Novels jeg har ønsket mig, og de havde den, men min pung synes ikke at det var en god ide. Så måtte vælge :)
Er rigtig glad for mine valg og synes virkelig de pynter på min boghylde :) 


Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

 1. Pride & Prejudice!! <3
  Har også selv købt den smukke B&N udgave for nylig - de er jo ikke til at stå for!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er de nemlig ikke. Håber de har dem når jeg får penge igen, så skal der hel klart flere hjem :D

   Slet
  2. Nej det er de nemlig ikke. Håber de har dem når jeg får penge igen, så skal der hel klart flere hjem :D

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag