The Traitor Queen

Forfatter: Trudi Canavan
Originaltitel: -
Sidetal: 539
Forlag: Orbit
Serie: Nr. 3 i serien Traitor Spy Trilogy


Kort referat:
Events are building to a climax in Sachaka as Lorkin returns from his exile with the Traitor rebels. The Traitor Queen has given Lorkin the task of brokering an alliance between his people and the Traitor. Lorkin has also had to become a feared black magician in order to harness the power of an entirely new kind of gemstone magic. This knowledge could transform the Guild of Magicians - or make Lorkin an outcast forever.

Kommentar:
En hurtigt læst slutning. Der sker rigtig meget men det er forholdsvis nemt at følge med i.
"krigen" er ved at begynde og Lorkin får en ny opgave og bliver "løsladt" fra The Traitors.
Man følger Lila, Lorkin, Sonea, Cery og Dannyl, og på trods af at det er 5 forskellige personer så er det ret nemt at finde ud af. Lila, Sona og Cery har i starten en historie der følges, og da Sonea forlader byen for at redde sin søn, følges Lorkin, Dannyl og Soneas historie ad.
Den har en god slutning, og alligevel manglede jeg noget der overraskede mig. Én enkelt ting overraskede mig og gjorde mig lidt ked af det, men ellers havde jeg gættet resten igennem bogen. Det irriterede mig lidt, men alt i alt en rigtig god god og serie.
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. Kommentarer

Populære opslag