Infernoet

Forfatter: James Dashner
Forlag: Høst & søn
Originaltitel: The Scorch Trials
Sidetal: 359
Serie: Nr. 2 i serien Maze Runner


Kort referat: 
Thomas var sikker på, at flugten fra Labyrinten ville betyde frihed for ham og de andre lysboere. Selv i sin vildeste fantasi havde han ikke troet, at noget endnu værre var i vente: Jorden er lagt øde. Udbruddet hærger.
Kun de rigeste får behandling, ingen bliver helbredt.
Thomas vil hellere dø end at blive smittet med sygdommen, der langsomt fortærer hjernen - men er hemmeligheden til kuren gemt et sted i hans sind? Eller vil hans skæbne for altid være i hænderne på WICKED og deres eksperimenter? Fase 2 er kun lige gået i gang...

Kommentar:
Og fase 3 udkommer juni 2015 :)
Jeg var meget begejstret for den første bog, Labyrinten, og bestemt ikke mindre begejstret for denne. Og jeg glæder mig meget til den 3. bog.
Der foregår rigtig meget i denne bog, og man møder en ny flok mennesker, og en ny "art".
Teresa er en af dem der er rigtig svær at finde ud af. Både for Thomas, de andre drenge men også for læseren. Der sker en masse ting og WICKED gør det ikke nemt at regne ud. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til hvad der sker i bog nr. 3, og ikke mindst hvornår vi får en forklaring på hvad det hele egentlig skal være godt for. Vi har fået en delvist forklaring, men der er en masse huler, som i drengenes erindringer - og ét spørgsmål bliver ved med at køre rundt i mit hoved: Får de nogensinde deres erindringer tilbage? Og vil det på nogen måde hjælpe dem, eller bare stille en masse nye spørgsmål...

Bogen er nem at læse, lige som den foregående og den slipper ikke på noget tidspunkt. Fra side 1 hvor man tror de er i sikkerhed og skal videre i deres liv, sker der hurtigt ting og sager som ingen kan forklare. Hele vejen igennem følger man Thomas' mission og kamp for livet. Det er bestemt ikke nemt at finde rundt i, og jeg er ikke i tvivl om at den 3. bog bliver meget mere mystisk (efter den slutning), spændende og medrivende.
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg