Soulfinders

Forfatter: Joss Stirling
Forlag: Rosinante & Co.


Originaltitel: Finding Sky
Sidetal: 328
Da engelske Sky Bright starter på high school i USA, opdager hun hurtigt, at der er noget mystisk over den rå Zed Benedict. Han taler til hende gennem telepati og insisterer på, at hun - ligesom ham - er en savant og har overnaturlige evner. Hun er hans soulfinder, sammen er de ét. Men sammen er de også i stor fare, for mødet med Zed ripper op i mørke minder om en fortid, Sky har brugt de sidste mange år på at fortrænge. Og snart bliver hun viklet ind i et drama, der kan koste både hende og Zed livet.
Spørgsmålet er nu, om Sky er stærk nok til at se sin skæbne i øjnene og modig nok til at slippe sine kræfter fri...

Originaltitel: Stealing Phoenix
Sidetal: 278
Da Phoenix bliver beordret til at stjæle fra en amerikansk turist, går hendes planer bogstaveligt talt op i røg. For ikke alene viser offeret sig at bære Yves Benedict - en savant, hvis særlige evne er at kontrollere ild - han er også hende soulfinder.
Phoenix ha altid fantaseret om at slippe væk fra sit usle liv som tyv. Men hendes sind kontrolleres af den farlige og dybt kriminelle leder af Fællesskabet, der straks ser båndet mellem de to som midlet til at få ram på den mægtige Benedict-klan. Han ved, at Phoenix ikke kan modsætte sig hans vilje og beordrer hende til at forråde Yves.
Men hvordan forråder man sin soulfinder?

Originaltitel: Seeking Crystal
Sidetal: 270
Normalt har det syvende barn i en savantfamilie særligt stærke paranormale evner. Sådan er det bare ikke for Crystal, hun har næsten ingen.
I modsætning til alle andre er hun heller ikke synderligt imponeret af de charmerende Benedict-brødre. Og da hun møder Xav, er det had ved første blik! Xav går Crystal på nerverne, som ingen nogensinde har gjort før...
Men det umage par må lære at stå sammen i kampen mod en stærk fjende, der truer med at knække det ellers ubrydelige bånd mellem alle soulfindere og efterlade Benedict-familien på afgrundens rand.

Kommentar: 
Da jeg startede på Sky, var min første tanke at det var en efterligning af Twilight sagaen. - Ny pige kommer til byen. - Drengen alle pigerne vil ha, men som ikke viser interesse for andre. - Som pludselig viser stor interesse for den nye pige. Og jeg ved nu at det er bevidst. :) Men heldigvis er det sin egen historie, og efter de første sider ændre det sig hurtigt.
Jeg elskede hver enkelt bog og er super glad for at jeg tog chancen og købte de 3 bøger, selvom jeg egentlig ikke vidste noget som helst om dem.
Jeg kan rigtig godt lide at hver enkelt historie slutter i hver enkelt bog. Efter Sky kunne jeg ikke helt finde ud af hvordan den ville fortsætte da den jo ikke havde noget med Sky og Zed at gøre, men jeg fandt jo hurtigt ud af, at familien Benedict er den røde tråd igennem det hele. Og synes det er en rigtig god måde at gøre det på, i forhold til at trække kærlighedshistorien ud - det kan vi sgu selv gøre ;)
Jeg har googlede at der er en efterfølgende historie, med 3 piger der også er savanter. Den ene hører man om i Crystals historie, og jeg tror hel klart at jeg skal læse dem på et tidspunkt - og jeg vil jo også gerne høre mere om Benedict brødrene. Hun skriver følgende på sin hjemmeside, om den nye serie "Misty Falls"; "But don't worry I haven't forgotten Uriel, Victor and Will Benedict. They and their brothers will all be featuring in the new series." 
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 


Kommentarer

  1. Jeg har den første bog om Sky stående, jeg har bare aldrig kunnet komme i gang med serien, men det kan da godt være jeg skal gøre et forsøg efter at have læst din anmeldelse :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er selvfølgelig smag og behag, men jeg synes virkelig de var gode :)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag