Vis mig din bogreol

Efter min Harry Potter visning synes jeg lige at jeg ville vise resten af min bogsamling, og hvor mange steder de kan findes når man bor på 30kvm ;)

Min Harry Potter hylde som også er vist i dette indlæg

Dette startede som en Twiligth hylde, men eftersom jeg fik flere og flere bøger måtte den ændres til Fantasy hylden. 

Min elskede Disney samling har en stor plads i mit hjerte, og derfor står de selvfølgelig sammen med mine elskede bøger. 

Min fod ende. 

Og desværre de nyeste som jeg ikke har plads til andre steder. 

En ting jeg er rigtig ked af med min bogreol, er at de står i to rækker, ligger oven på hinanden, og som ovenstående er gemt væk. Jeg ville allerhelst have en væg/rum hvor der er bøger fra loft til gulv, men i og med at jeg som sagt kun har 30 kvm så bliver det kun i drømmen lige nu. Men håber selvfølgelig på at kunne opfylde den drøm en gang i fremtiden :) 
Hvordan ser din bogreol ud? 

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Kommentarer

  1. Min bogreol kan du se på denne side:https://www.facebook.com/Connisboeger

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag