Dæmondræberen 2: Udvalgt

Forfatter: Louise Haiberg
Forlag: Tellerup
Originaltitel: -
Sidetal: 414
Serie: Nr 2. i serien om Dæmondræberen Dominic


Kort referat:
Mit navn er Benjamin.
Jeg er nephilim... et blandingsbarn.
Jeg var lykkelig indtil et blændende væsen besatte mig. Nu har jeg kun vrede, had og et brændende ønske om at få et nogenlunde almindeligt liv.
I begyndelsen huskede jeg intet, men det gør jeg nu, og minderne har givet mig et mål: Dæmonen Dominic.
Hans undergang bliver min frihed.

Kommentar:
Jeg har længe været rigtig spændt på nr. 2 i serien om Dæmondræberen Dominic, men desværre har jeg ikke haft penge til at den (og 3. eren som også er udkommet) kunne finde hjem på min bogreol. Jeg håber dog at jeg ikke skal vente alt for længe mere, selvom den er læst. Det er bare dejligt at have dem stående samlet og hjemme hos én selv.
Men 2'eren her skuffede bestemt ikke. Den var rigtig hurtigt slugt - desværre alt for hurtigt. Flere gange havde jeg slået op, men lukkede den igen fordi jeg ikke havde ret mange sider igen, men trangen og nysgerrigheden blev hele tiden for stor jeg nu sidder jeg og venter på at biblioteket får 3'eren hjem.
Når Benjamin fortæller kan man virkelig næsten mærke hadet strømme ud fra siderne og man begynder næsten at hade med ham, selvom man ikke kender den egentlige grund til hadet. Man ved bare at det er stærkt og at han vil være lykkelig igen - og det skal han da ha lov til! Jeg er dog rigtig spændt på om han bliver nævnt i 3'eren også.
Når Tia fortæller bliver man utrolig bekymret og til tider magtesløs, for Dominic gør som han vil, og det kan INGEN ændre.
Når Dominic fortæller er det igen en blanding af fortid og nutid, og jeg føler virkelig med ham. Sikke en baggrund og mange tab han må bærer på igennem de utrolig mange år. Og hvor mange liv skal han lige ha?? :D Jeg elsker det. Hele tiden er han så tæt på at dø, men nej nej. Han lever videre og bliver mere og mere kæk.

Det er en fantastisk fantasy bog og et fantastisk univers blandet med vores verden. Der er ikke kun kampen om det gode mod det onde, men også plads til 2. chancer og Haiberg beskriver det så fantastisk. Jeg glæder mig umenneskeligt til at få fat i den 3 bog, og ville virkelig ønske at jeg havde overskud på min konto, for så var den bestilt med det vuns!
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

 1. Hej Sanne,
  Tusind tak for din anmeldelse. :-D
  Det glæder mig at du kunne lide Udvalgt på trods af mit problembarn Benjamin. Han var en svær fyr at skrive og fik mig til at tænke en del over følelsen had, som jeg måtte erkende at jeg aldrig rigtig havde følt. Der er stor forskel på at man ikke bryder sig om noget og had så kraftigt, at man vil gøre alt for at destruere den eller det man hader.
  Endnu engang tak for anmeldelsen og jeg håber at du også vil synes om det sidste bind i serien.

  Kh.

  Louise

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg