Udvælgelsen

Så er min første video blog lavet, og det har godt nok været noget af en udfordring. Det er virkelig mærkeligt at sidde og kigge ind i et kamera og snakke med sig selv. Det er også tydeligt i min video at jeg er amatør hehe. Men jeg håber at i tager godt imod den og kan grine lidt af det sammen med mig :)
Jeg anmelder Udvælgelsen af Kiera Cass og er som sagt allerede gået i gang med bog 2.


Videoen er lavet i samarbejde med bog-vlog.dk.

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

  1. Har også overvejet en video, især når jeg har rigtig mange nye bøger jeg skal skrive om, men det er bare helt vildt grænseoverskridende. Du gør det super godt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusinde tak. Det er nemlig vildt grænseoverskridende og jeg lavede endda et par video inden jeg mente at jeg kunne ligge det ud hehe. Men det er bare at prøve at springe ud i det. Jeg håber at jeg bliver bedre med tiden og lidt mere afslappet :)

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag