Bookish would you rather

Jeg er ikke blevet tagget i denne leg, og har ikke tænkt mig at tagge andre, men vil derimod "bare" svare på spørgsmålene. Rikke lavede dette tag; Would you rather, og det har skabt mange sjove svar, videoer og debatter. Og jeg vil selvfølgelig også være med.
Der er blevet stillet følgende ultimatummer, som man skal svare på. :)

Vil du helst:
- Udelukkende læse trilogier eller læse enkeltstående bøger?
Jeg synes faktisk de fleste spørgsmål er svære, og den er bestemt, fordi jeg har læst rigtig mange gode enkeltstående bøger, men samtidig også mange trilogier. Men jeg tror næsten jeg må vælge enkeltstående bøger. Udelukkende baseret på de sidste mange bøger jeg har læst. Enten har det været enkeltstående bøger, eller mere end en trilogi. Synes ofte jeg har læst serier der har været på 4 bøger, og mere.
Så enkeltstående bøger. :)

- Udelukkende læse bøger af mandlige eller kvindelige forfattere?
Jeg bliver nød til at sige kvindelige forfattere. Mest fordi at jeg umiddelbart ikke kan komme på ret mange mandlige forfattere jeg har læst noget af.
Det er, uden bevidst at vælge, mest kvindelige forfattere jeg læser mest af.

- Udelukkende købe bøger hos boghandlere eller hos online forhandlere?
Jeg tror faktisk de står lige hos mig. Måske hælder jeg lidt mere til boghandlerene - jeg er god til impulskøb! Men i og med at jeg er studerende, så er det begrænset hvor mange bøger jeg egentlig køber lige pt. Og derfor sker det ofte i en boghandel eller genbrug. Men jeg er ikke i tvivl om at når jeg en gang får flere penge i hånden, så kommer det til at foregå på nettet. Det er desværre bare billigere og nemmere.

- Have at alle bøger bliver filmatiseret som film eller som TV-serier?
Jeg mener ikke alle bøger bør filmatiseret. Bestemt ikke. Men hvis de skulle, ville jeg klart vælge TV-serier/mini serier. Man kan bare få mere dybde og mere med fra bøgerne hvis man har flere timer at gøre godt med. F.eks. kunne jeg aldrig forestille mig Game Of Thrones som en film.... Den ville da blive mærkelig - siger jeg selvom jeg ikke har læst bøgerne endnu. Men jeg skal nok! ;) Jeg har besluttet mig for at de skal læses på et tidspunkt, spørgsmålet er bare hvornår.

- Læse fem sider om dagen eller fem bøger om ugen?
Fem bøger om ugen, klart. Mest fordi fem siden om dagen, er jo kun 5 min læsning. Og det er slet ikke nok til mig :)

- Være en professional boganmelder eller en professional forfatter?
Jeg tror desværre ikke man kan leve af at være professional boganmelder, selvom det kunne være et fedt arbejde, så det må være professional forfatter. Jeg har længe gået og leget med tanken om at skulle skrive et eller andet, men mangler desværre nogle ideer ;)

- Udelukkende læse dine tyve yndlingsbøger igen og igen eller læse nye bøger og aldrig genlæse noget, du havde læst før?
Hel klart mine yndlingsbøger. Synes ikke tyve er meget, men ville slet ikke kunne undvære J. K. Rowlings Harry Potter (som jeg er ved at genlæse for 3. gang), Stephanie Meyers Twilight, Sara Blædels krimier om Louise Rick, Anne Franks fantastisk dagbog, Lene Kaaberbøls eventyr om Skammerens datter and so on.

- Være en bibliotekar eller en boghandler?
Det må være bibliotekar, selvom jeg helt klart godt kan se det sjove i at være boghandler. Men skulle jeg vælge må det være, bibliotekar. Jeg kan ikke rigtig forklare hvorfor, men det ville jeg bare helst. Nok mest bare fordi jeg længe har overvejet det som uddannelse :)

- Udelukkende læse bøger fra din favoritgenre eller læse bøger fra alle genrer undtagen din yndlingsgenre?
Hel klart favoritgenre! Har ingen tvivl. Så er spørgsmålet bare hvad min favoritgenre er??

- Udelukkende læse fysiske bøger eller e-bøger?
Se den er nem ;) Fysiske bøger uden tvivl. Jeg har aldrig været ret vild med e-bøger og så længe jeg kun har min computer at læse på, så tror jeg aldrig at jeg bliver omvendt.
Men der er altså også bare noget med at sidde med den her bog i hånden i stedet for en pc eller en Ipad.

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Kommentarer

  1. Åh, hvor hyggeligt du også lavede tagget :D Og ja – nogle af spørgsmålene er vildt svære ;-o

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg