Den eneste ene

Forfatter: Kiera Cass
Forlag: Tellerup
Originaltitel: The one
Sidetal: 411
Serie: Nr. 3 i serien The Selection

America har fået lov til at blive i Udvælgelsen, men det er på et hængende hår. Kong Clarkson lægger ikke skjul på at han ønsker hende ude af Udvælgelsen da han ser hende som en trussel.
Det gør det ikke nemmere at hverken hun eller Maxon er klar til at bekende deres kærllighed, og Aspen og Kriss stadig spøger imellem dem.
Samtidig skifter begge oprørsgrupper taktik, og volden optrappes. Både på slottet og i Illéa.

En helt utrolig lækker afslutning! Jeg troede der ville gå meget længere før jeg fik bogen hjem og kunne læse den, men fandt den i går og i dag slugte jeg den på 3 timer hehe.
Den fortsætter hvor bog 2. slap og den er indviklet og på et tidspunkt har man bare lyst til at træde ind i bogen, ruske i America og Maxon og sige; ta jer nu sammen! Den er fyldt med overraskelser, krig, vrede, kærlighed og stærkt venskab.
Jeg havde ikke tænkt mig at læse The Heir, som er bog nr. 4, men som foregår langt efter bog 3. Men nu hvor jeg har læst afslutningen, så er jeg utrolig spændt på hvad der sker, og om Maxon kan gøre det han kan. Jeg glæder mig til at se hele miljøet igen og ikke mindst om der kommer flere.
Hele serien er utrolig smuk. Både selve historien og ikke mindst coveret på alle bøgerne. Og det ved jeg at jeg ikke er den eneste der synes :D
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg