Dæmondræberen 3: Revolution

Forfatter: Louise Haiberg
Forlag: Tellerup
Originaltitel: -
Sidetal: 481
Serie: Nr. 3 i serien om Dæmondræberen Dominic


Mit navn er Syranthia.
Jeg er en falden engel.
For tusinder af år siden faldt jeg fra Himlens nåde for at leve sammen med et dødeligt menneske. Da jeg mistede ham, sank jeg ned i en dyb sorg.
Så mødte jeg Dominic... en dæmon hvis sjæl lyste mere klart end de fleste engles. Han udfyldte tomrummet som min elskede havde efterladt, og nu er jeg villig til at rejse til Helvede for hans skyld.
For vores skyld...

En fantastisk afslutning som slår helt igennem! Louise Haiberg har formået at skrive en helt utrolig brændende serie, som bare er umulig at slippe og gemme sig fra.
Igen er det forskellige personer der fortæller historien og Dominic fortæller stadig sin baggrundshistorie. Det bliver gjort utrolig godt, og du føler så meget med de personer der nu fortæller.
Når Tia fortæller er du; vrede, fortvivlet, forvirret, blændet af kærlighed, sorg og utrolig trist over fortiden.
Når Benjamin fortæller er du; stadig fyldt med vrede og had til sin Michael og ikke mindst forståelse og lettelse over at acceptere.
Når Dominic fortæller er du; lystig (i fortiden), fyldt med had og vrede, irriteret over at være svag, sorg og fyldt med kærlighed du ikke vil vise.
Der er rigtig mange følelser og du føler dem alle igennem denne, og ikke mindst de 2 andre, bøger. Jeg er virkelig vild med denne serie, og ikke mindst denne afslutning. Den besvare så mange spørgsmål, uden at man behøver at stille dem. Den giver en fantastisk afrunding og jeg glæder mig allerede nu til at genlæse serien - og ikke mindst til at få dem hjem på min bogreol :)
Som om det ikke skulle være nok at jeg er så vild med serien og historien, så synes jeg også at coverne på alle 3 bøger, er utrolig flotte. Jeg er vild med dem og elsker at der er gjort så meget ud af dem.
Som i kan læse, har jeg ikke noget dårligt at sige om denne serie. Den starter i Helvede og slutter i Helvede, hvilket jeg synes er rigtig godt skruet sammen. Jeg glæder mig til at læse mere af Louise Haiberg i fremtiden :D
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

 1. Hej Sanne,

  Tusind tak for anmeldelsen. :-D
  Det glæder mig ubeskriveligt meget, at du kunne lide afslutningen på historien. Det glæder mig også at du bemærkede hvor jeg valgte at afslutte den. Jeg mener at en historie skal trappe op og Helvede var nok den største trussel jeg kunne udsætte Dominic for. Det eneste sted han virkelig frygtede. ;-)
  Oprindeligt var der også en tanke bag nutidskapitlerne i hver del: Del 1: Mennesket, Del 2: Englene/faldne, Del 3: Mennesker/blandingsbørn, Del 3: Helvede og dæmoner.
  Endnu engang tak for anmeldelsen og forhåbentlig skuffer mit nye univers ikke ... hvis det ender med at blive udgivet. ;-) Man kan jo aldrig vide. ;-)

  Kh.

  Louise

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg