Intet andet navn under himlen

Forfatter: Liselott Willén
Forlag: Modtryk
Originaltitel: Ingenstans under himlen
Sidetal: 375
Serie: -


Kort referat:
Christian Weber har gjort kometkarriere i politik, han er karismatisk, har en smuk kone og en søn, han elsker. Med sit kontroversielle forslag om et nationalt dna-register deler han landet. En rigsdagsbeslutning er nært forestående, og som en del af kampagnen afleverer han en spytprøve i direkte morgen-tv. Et par dage senere hentes han af politiet. Hans dna matcher spor fra en lille pige, som blev fundet død for tretten år siden.
Et døgn senere er Weber forsvundet. Hans kolleger gør alt for at distracere sig fra ham, og da hans kone begynder at tvivle på hans uskyld, har Christian Weber ikke meget tilbage af sit tidligere liv.

Kommentar:
... en psykologisk spændingsroman... Jo det kan vi da godt kalde den. Den er da psykologisk og den har da også spænding, og det er en roman hehe. Men jeg synes desværre jeg blev lidt skuffet. Jeg synes det var ret nemt at finde ud af at det hele ikke hang sammen med Weber og at der måtte være andre indblandet. Jeg blev heller ikke på noget tidspunkt overrasket.
Karakterne var utrolig overfladiske og selvom der skete rigtig meget med Anne Helene så følte jeg ikke med hende/for hende. Den eneste jeg havde ondt af, var den lille pige der døde, og hende nåede man heller ikke at lære at kende.
Slutningen var for mig også utrolig skuffende. Jeg forventede mere at Weber. Det indtryk havde jeg da nået at få hehe. Men jeg har da læst den færdig så helt dårlig er den ikke, jeg synes bare den mangler lidt mere overraskelse og følelse med karakterne.
Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg