Kender i det?

Kender i det med at man er på vej i seng, og der plejer man lige at læse lidt. Men man ved bare at åbner man den her bog, så kan man ikke ligge den fra sig igen når man egentlig burde sove?
Sådan har jeg det lige nu. Jeg plejer altid at læse en time inden jeg skal sove, og i dag har jeg købt den tredje bog i The Selection - Den eneste ene af Kiera Cass, og jeg er slet ikke i tvivl om at, åbner jeg den nu, så får jeg ikke ret mange timer at sove i, i nat.
Jeg er så spændt på den sidste bog og glæder mig vildt meget. Men kan ikke bestemme mig for om jeg skal vente til i morgen med at åbne den og ta en kort anden bog jeg har læst før (så gør det ikke så meget det kun bliver til et par kapitler her og der) eller om jeg bare skal begynde på den og risikere at sidde oppe hele natten? Hehe :)

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.


Kommentarer

  1. Årh, det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg kender det ikke :) Jeg er ofte ret god til, at lægge bogen fra mig om natten, for det er vigtigt, at jeg får en god nattesøvn :P Men jeg skal også være stædig!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag