Kærlighedens magt

Forfatter: Elizabeth Chandler
Forlag: Tellerup
Originaltitel: The power of love
Sidetal: 226
Serie: Nr. 2 i serien Kissed by an angel


Ivy har stadig ingen anelse om at hendes elskede Tristan er blevet til en engel. Hun kæmper med sorgen og sine uhyggelige mareridt om ulykken.
Kan Tristan nå at advare Ivy om at hun er i livsfare. Og var det i virkeligheden den forkerte som døde?

En stærk opfølgende to'er. Jeg føler med Ivy og forstår Tristans fortvivlelse over det han ved, og hvordan han mon skal hjælpe Ivy.
Gregory er stadig irriterende og sød. Han er et mysterie og er virkelig spændt på hans karakter i den 3. bog. Specielt efter slutningen af bog 2 :)
Jeg synes det er svært at skrive en anmeldelse, da jeg helst ikke vil afsløre for meget, og jeg ved at jeg får samme problem med bog 3.
Selvom jeg ikke helt kan sætte ord på mine forventninger til bog 2, så ved jeg at blev fyldt ud af meget mere. Jeg tror jeg havde forventede et kærlighedsdrama og sorg - hvilket der bestemt også er - men der er bare så meget mere. Philip er blandt andet end rigtig dejlig lillebror som bare er med til at løfte det hele.
Som sagt er jeg meget spændt på bog 3, og det er bestemt også det min søndag kommer til at gå med :) Og indtil videre kan jeg klart anbefale serien. :)
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg