Let it snow

Forfatter: John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle
Forlag: Politikkens forlag
Originaltitel: Let it snow
Sidetal: 363
Serie: -


En snestorm forvandler juleaften en lille by til en romantisk kulisse af den slags, man ellers kun ser i film.Eller - i hvert fald på en måde. For en kold og våd gåtur fra et strandet tog midt ude i ingenting ender normalt ikke i et svimlende kys fra en charmerende fremmede.
Og ingen forestiller sig, at en travetur i sne til albuerne hen til den lokale vaffelbar kunne føre til, at gnisterne pludselig flyver mellem gamle venner. Eller at vejen tilbage til ægte kærlighed går lige lukt igennem en alt for tidlig morgenvagt på Starbucks.

3 forfattere, hvor af jeg kun kender John Green, skriver 3 individuelle historier som foregår i samme by, og de gør det skide godt! Og det var bare lige sådan nogle historier jeg trængte til!
Jeg synes faktisk bedst om historie nr. 1 - "Jubilæumsekspressen" af Maureen Johnson og kan ikke helt forklare hvorfor. Hehe. Jeg synes nemlig alle 3 historier var rigtig gode. De var søde og elsker den måde at det hele hænger sammen på, og ikke mindst hvordan 3. historie ender, og fører det hele sammen som en enhed.
Jeg er bestemt ikke færdig med de 3 forfattere :D
Skrivestilen og sproget er meget nemt, og samtidig er det store bogstaver, så det er en hurtig bog at komme igennem. Som både er godt og skidt. Jeg vil vildt gerne høre mere til alle personerne i alle 3 historier. Ikke mindst Jubilee og hendes forældre - hvad sker der med dem? Og hvornår kommer de hjem?
Det er 3 historier man bliver i rigtig godt humør af - og det trængte jeg til efter min cykel valgte at knække kæden!!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

  1. 'Let It Snow' er simpelthen bare sådan en fin og hyggelig lille julebog! :)
    Dejligt at du kunne lide den!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag