Library lovers book tag

Jeg har ladet mig inspirere af A Book Lovers Playlist, til dette tag :) Jeg håber du også vil være med på det :)


1. How often du you visit your local library?
Det er lidt forskelligt og meget i perioder. Da jeg har sat mig for at læse de bøger jeg har hjemme (og forsøger virkelig at holde det!) så er det begrænset hvor meget jeg bruger på biblioteket. Men det sker jeg er nede og låne et par stykker pga. en serie eller bestemt forfatter.

2. Are you the type of person who checks out more books than you know you can read or are you someone who only checks out the exact amount of books you intend on reading before they are due?
Jeg låner det jeg falder over. Om det er 1 bog eller 7 er lidt lige meget. Ser det interessant ud så kommer det med hjem :D (så det er lidt træls hvis jeg ikke får en pose/net med!)

3. How old were you when you got your first library Card?
Jeg må ha været 18-19 år. Jeg interesseret mig ikke for at læse da jeg var lille. Men da jeg flyttede til Kolding fik jeg et, og det blev brugt flittigt, og meget siden :)

4. Do you go to your library looking for a particular book or do you check out anything that Peaks your interest?
Jeg kører som regel der ned for at låne en bestemt bog, men hvis jeg har tid (hvilket jeg næsten altid har) så er jeg lige rundt og kigge på hylderne også. Og det gør som regel at jeg kommer hjem med 4-5 bøger mere end jeg havde regnet med. Det er både godt og skidt.

5. Do you use your library to check out just books or do you also check out dvds, audiobooks etc.?
Jeg låner ikke så tit film eller lydbøger, men det er da sket. Havde dog en periode hvor jeg lånte rigtig meget musik. Men jeg er begyndt at bruge Ereolen mere og mere, så det kunne da godt ske at jeg kommer til at låne flere lydbøger :)

6. From what section of your library do you check out a majority of your books? (YA, middle grade, adult, nonfiction)
Igen er det lidt afhængig af hvilken periode jeg er inde i. Da jeg startede med at bruge Middelfart bibliotek startede jeg altid i Krimi afdelingen. Så det er lidt forskelligt.
Men går jeg i en boghandel så går jeg altid i Fantasy afdelingen til at starte med :)

7. What is your favorite part of using your local library?
Jeg synes Middelfart bibliotek har gjort det super hyggeligt. Der er et sted hvor børnene kan side og tegne, og til tider er der udklædning og en der læser højt. Derudover er der små kroge diverse steder hvor man kan sidde og læse. Hver gang jeg besøger det er der altid et bestemt bord, som er besat, hvor ældre mennesker som regel sidder og læser avis.
Men mit favorit sted er nok "14 dags lån" og "nyheder". Der finder jeg næsten altid noget jeg skal have med hjem :)


Kommentarer

 1. Det er sådan et hyggeligt tag! Jeg ville ønske, at jeg brugte biblioteket ofte nok, til at det rent faktisk var relevant for mig at svare på! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også kun i perioder det er relevant for mig :p :)

   Slet
 2. Hvilket bibliotek er billedet taget fra? Det ser virkelig dejligt ud :D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag