Soulmates

Forfatter: Elizabeth Chandler
Forlag: Tellerup
Originaltitel: Soulmates
Sidetal: 273
Serie: Nr. 3 i serien Kissed by an angel


Ivy orker ikke at skulle begynde i skole efter sommerferien. Hun har forsøgt at begå selvmord, men hun kan ikke huske hvordan det gik til.
Og Philip fortæller en mærkelig historie om at hun blev reddet af Tristan. Men han er død. Hvad skal hun tro? Og hvem kan hun stole på?

Virkelig en spændende og fangende afslutning! Jeg er virkelig glad for at ha købt denne serie, og endnu mere glad for at det ikke bare var en typisk kærlighedshistorie!
Den har rigtig mange af elementerne til den typiske kærlighedshistorie, men i og med at Tristan dør og der kommer en masse hemmeligheder og mennesker der forvirrer mere end gør godt, så skaber den en spænding jeg ikke lige havde forventede. Jeg var i hvert fald meget hurtigt færdig med bog 3. :D
Bog 3. er den længste og også den mest spændende og medrivende. Jeg synes bare det er lidt ærgerligt at man ikke får en ordentlig slutning vedrørende Lacey. Jeg ville egentlig rigtig gerne vide mere om hende og hendes historie - og ikke mindst hvad hendes sidste mission er.
Men en god og medrivende serie, som klart kan anbefales til alle :)
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.
Kommentarer

Populære opslag