Til døden os skiller

Forfatter: Elizabeth Chandler
Forlag: Tellerup
Originaltitel: Kissed by an angel
Sidetal: 234
Serie: Nr. 1 i serien Kissed by an angel


Ivy elsker Tristan, men da han dør mister hun troen på alt - selv de engle der har beskyttet hende hele livet. For hvor var hendes engle den aften da ulykken skete?
Men Tristan er ikke forsvundet helt - han er blevet til en engel, g han har en mission. Han skal beskytte Ivy. Men allerførst skal han overbevise hende at engle virkelig findes...

En god opbyggende første bog. Da jeg begyndte at læse den vidste jeg at Tristan skulle dø og ventede egentlig bare på at det skete - DET ER IKKE EN SPOILER! Du får det af vide bag på bogen og i kapitel 0. Men i stedet startede den med Ivy og Tristans forhold, og det var en rigtig god opbygning på historien. Dog følte jeg ikke på noget tidspunkt en overraskelse af noget af det der skete.
Men jeg glæder mig til at læse videre og se hvad der kommer til at ske. Ikke mindst med Gregory. Jeg har sådan en underlig fornemmelse med ham og tror at han kommer til at have stor indflydelse på et eller andet, på en eller anden måde.
Bogen er rigtig hyggelig og sød. Det er en sød kærlighedshistorie og er spændt på hvordan det bliver bygget videre - specielt efter "slutningen", og der er nogle gode side elementer i mellem :) Ella elsker jeg fra første øjeblik :D
Derudover kan jeg rigtig godt li coveret på alle 3 bøger i serien. De er super flotte og selvom de har lidt dyster farver, så fanger det en, og gør en nysgerrig - de fangede i hvert fald mig :D
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære opslag