13 little blue envelopes

Forfatter: Maureen Johnson
Forlag: HarperCollins
Originaltitel: 13 little blue envelopes
Sidetal: 317
Serie: -


Inside envelope 1 is money and instructions to buy a plane ticket
Inside envelope 2 are directions to a specific London flat
Inside envelope 3 tells Ginny: Find a starving artist
Because of envelope 4, Ginny and a playwright/theif/man-about-town called Keith go to Scotland together, with disastrous - through really romantic  results. But will she ever see him again?
Everything about Ginny will change this summer, and it's all beacuse of the 13 little blue envelopes.

Denne bog var slet ikke som jeg havde forventet. Og det er både godt og skidt.
Efter at have læst Let it Snow, hvor Maureen skrev en af historien - den jeg faktisk bedst kunne li - så tænkte jeg at jeg skulle læse noget mere med hende, også fandt jeg denne.
Det lød som en sød kærligheds historie, som jeg virkelig havde lyst til at læse. Men synes egentligt det var alt andet. Jo der var da kærlighed i, men ikke på den måde jeg havde forventet.
I stedet for lærer man en masse om Ginny's tante, som hun har elsket og set utrolig meget op til, men jo længere ind i historien jeg kom, jo mere irriteret blev jeg på tanten og Ginny.
Tanten bad Ginny om at gøre en masse ting som en 17 årige pige ikke burde gøre alene (efter min mening), slet ikke når hun er beskrevet så stille og rolig som hun er.
Jeg har ikke mistet en så tæt på mig som Ginny har i denne historie, men hun begyndte at irritere mig. Hun fulgte bare de breve og tænkte ikke over de konsekvenser det måske kunne have. Plus har forældrene bare givet hende lov? Jeg fik på et tidspunkt en ide om at forældrene slet ikke vidste noget om disse breve, så hvad tror de hun laver? 
Men når alt dette er sagt, så kunne jeg faktisk godt li historien. Jeg synes den var sød og kunne godt li at det ikke var den typiske kærligheds historie. 
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag