Random Book Tag


1. Do you have a certain place at home for reading?
I og med at jeg bor på kollegium og kun har 30kvm, så har jeg min kontorstol og min seng - og selvfølgelig mit gulv (men der sidder man ikke særlig godt!) Så jeg plejer at sidde i min seng - af og til ligge - og læse. Jeg vil dog rigtig gerne ha en lækker lænestol/chaiselong når jeg får mere plads og flere penge :) For jeg savner at have et ordentlig sted at sidde og læse.

Det kunne f.eks. noget i den her stil
 
2. Bookmark or a random piece of paper?
Jeg har flere bogmærker, så det ville da være rigtig ærgerligt at bruge et tilfældigt stykke papir. Jeg har også flere gange overvejer at lave en masse selv, og give dem med i gaver :) Har tænkt over det, det sidste halve år, så det skal nok ske på et eller andet tidspunkt.

3. Can you stop reading anytime you want or do you have to stop at a certain page, chapter, part, ect?
Skal jeg noget akut så ligger jeg selvfølgelig bogen fra mig, men foretrækker hel klart at afslutte ved et kapitel.

4. Do you eat or drink while reading?
Det kommer lidt an på bogen. Er jeg helt væk i den og der sker en masse spændende, så observere jeg overhovedet ikke noget omkring mig. Men er det bare sådan en hygge bog, så kan jeg godt have lidt nødder liggende ved siden af.
Som regel har jeg dog aldrig hverken spise eller drikke ved siden af mig når læser.

5. Can you read while listening to music/watching tv?
Sidder jeg i skolen rør det mig ikke at der er andre der sidder og snakker, men er jeg der hjemme, så vil jeg gerne ha helt ro. Så er det bare nemmere at leve sig ind i og koncentrere sig om.

6. One book at a time, or several at once?
Det er faktisk rigtig sjældent at jeg kun har gang i en bog ad gangen. Lige nu har jeg gang i to. Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World og 13 Little Blue Envelopes.


7. Reading at home or everywhere?
Jeg har altid en bog med mig, uanset hvor jeg er henne. Om det er i skole, hjemme ved mine forældre, i bussen, i toget, til møder - der er altid en bog i min taske. Så jeg læser også hvor jeg kan komme til det.

8. Reading out loud or silently in your head?
Helt klart inde i hovedet. Læser kun højt hvis jeg læser op for nogen :)

9. Do you read ahead or skip pages?
Hvis jeg er ivrig i at vide hvad der sker, kan jeg godt komme til at springe et par linjer over. Men jeg stopper som regel mig selv og går tilbage for at få det hele med.
Somme tider er jeg faktisk nød til at ligge hånden hen over så jeg ikke gør det flere gange hehe. Men så er bogen også bare super spændende!

10. Breaking the spine or keeping it new?
Jeg kan bestemt ikke li at ødelægge ryggen, men nogen gange synes jeg det er svært at læse en ny bog, hvis ikke man må folde ryggen lidt. Ikke sådan at man bøjer hele bogen om og kun sidder med en halv bog, hvis man kan sige det sådan, men bare rette bogen ordentligt ud. Og det gør bare at ryggen bliver lidt slidt.

11. Do you write in books?
Nej.
På trods af at jeg har flere udgaver af nogle bøger, så kan jeg ikke få mig selv til at skrive i dem.

Kommentarer

Populære opslag