The Book Tag

Så har jeg igen været ude og finde ny inspiration på tag lege, og denne gang er jeg faldet over Kathrine, som også er blevet inspireret.

1. What was the last book you marked as 'read'?
Den sidste bog jeg har læst færdig, er "I Pearl Jams fodspor - før og efter Roskilde" af Henrik Tuxen, som jeg har læst i forbindelse med mit skoleprojekt. Selvom det var en bog jeg skulle læse til min opgave, så nød jeg rigtig meget at læse den. Den var utrolig beskrivende og fik rigtig mange følelser frem.

2. What are you currently reading?
Lige nu forsøger jeg at komme i gang med "Mørkets rige" af R. A. Salvatore. Men de sidste par dage har jeg haft svært ved at koncentrere mig om det. Men skal nok komme i gang inden længe :)

3. What was the last book you marked as 'to be read'?
"Jack the Rippers lærling" af Carina Evytt. Synes den lyder rigtig spændende og interessant :)

4. What book do you plan to read next?
Ja se det er jo spørgsmålet. Jeg har et par stykker liggende som jeg rigtig gerne vil læse, men igen præcis hvilken jeg kommer til at læse, er stadig uklart. Det finder jeg ud af når jeg er færdig med "Mørkets rige"

5. Are you doing a 2016 Reading Challenge?
Spørgsmålet hed egentlig 2014, men der er vi lige som ikke længere. Men ja jeg planlægger at deltage i Reading Challenge 2016 på Goodreads. Jeg synes det er en dejlig nem challenge hvor man egentlig bare registrere sine bøger, og andre krav er der ikke.
Jeg nåede mit mål i år i juli, så tallet skal nok sættes lidt op næste år ;)

6. What book do you plan to buy next?
Jeg var så vild med "Himlen ved mine fødder" af Jandy Nelson, at jeg meget kraftigt har overvejet at købe "Jeg henter solen ned". Derudover skal jeg have købt en ny kalender til 2016, og det er jo også lidt en bog ;)

7. An author you'd like to read (that you've never read before)
Jeg vil gerne læse noget af Christina Bonde. Serien "Nattens sanger" har jeg længe gerne ville læse, og glæder mig til jeg får dem hjem, og hendes nye bog "Skyggesider" lyder utrolig spændende!

8. A book you'd like to read (that you've never read before)
Vinden i Piletræerne af Kenneth Grahame. Jeg har set historien mange gange som barn, og kan huske at jeg elskede den helt vildt, så vil rigtig gerne læse den som voksen.

9. A book you'd like to re-read
Der er rigtig mange. Jeg har faktisk tidligere lavet en video lige om netop det, og en af dem var bl.a. Shamran af Bjarne Reuter. Jeg har genlæst den en enkelt gang før, og mindes at jeg fik meget mere ud af den anden gang. Så bliver spændende at se om jeg gør det tredje gang også.

10. Do you have any favorite quotes, would you like to share a few?
Uh jeg har mange og det er så svært at vælge favoritterne, men her er et bud på en af dem.
"I do believe something very magical can happen when you read a good book" J. K. Rowling

11. A series you want to read (start and finish)
Sagaen om Valhalla af Johanne Hildebrandt. Jeg har kigget på den mange gange, men er aldrig kommet i gang med den.

12. A series you want to finish (that you've already started)
Erik Menneskesøn af Lars-Henrik Olsen. Jeg har læst den første, og har de 3 næste stående, men har ikke fået dem læst endnu.

13. What series do you plan to start reading that you have yet to start?
Igen planlægger jeg aldrig rigtig at læse en bestemt bog, med mindre jeg skal anmelde den. Men jeg har efterhånden hørt så meget godt om Hunger Games, så den har jeg lidt overvejet. Også må jeg nok også på et eller andet tidspunkt komme i gang med Game of Thrones. Igen, jeg har den første liggende, men ikke fået den læst endnu. :)

Kommentarer

  1. Hvor er det en hyggelig bogleg. Jeg tror også jeg vil lade mig inspirere af dig, hvis det er i orden? Jeg har lige i denne måned forsøgt at læse Valhal-sagen af Johanne Hildebrandt, men jeg kunne bare ikke rigtig komme ind i den, jeg synes ikke rigtig historien fangede mig, så jeg har lagt den til side til et andet tidspunkt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selvfølgelig må du det. Jeg er jo selv blevet inspireret af Katrine :) Så bliver det spændende om den fanger mig :)

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg