Geminiderne

Forfatter: Nanna Foss
Forlag: Tellerup
Originaltitel: Geminiderne
Sidetal: 655
Serie: Nr. 2 i serien Spektrum


Pi og hendes venner forsøger at finde ud af hvad der er sket med dem ... og hvorfor. Hvert spor kan være afgørende for deres overlevelse.
Problemet er bare at nye mysterier dukker op hele tiden.
Kryptiske drømme, en telefonsvarerbesked fra fremtiden og en person i rød hættetrøje. Snart opdager de at der er andre ligesom dem. Men hvem kan de stole på?
Det føles som om noget er dømt til at gå galt. Virkelig galt. Det er kun et spørgsmål om tid ...


Oh My God!!!!! Kære Nanna Foss - er du sød at få skrevet bog 3, sån lige, faktisk nu!!!
Jeg var jo så heldig at vinde bogen her, og jeg fik den faktisk også i julegave af min bror - så den skal lige sendes retur. Men jeg startede på bogen den 25. da jeg havde været ude og hjælpe min mor med forberedelser til stor julefrokost 2. juledag og kørt min storebror til julefrokost, og jeg havde godt nok svært ved at slippe den! Jeg havde den sågar med i tasken til julefrokost 2. juledag, for hvis jeg var heldig skulle jeg ikke hjælpe med så meget, også kunne jeg jo lige læse et par kapitler eller fem ;)

Jeg læste den første bog før, for jeg kunne faktisk ikke huske den. Ikke alle detaljer, og det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde.
I den første bog er det Emilie der fortæller, og i denne er det Pi. Jeg nød forskellen i deres synspunkter og ikke mindst at få lidt mere af vide om deres baggrund. Men ej hvor var Noah bare pisse irriterende nogen steder!! Ham kunne jeg godt li ha klappet en, et par gange ;D
Den er spændende og bliver mere og mere spændende, fordi der pludselig er så mange personer jeg skal holde styr på, og fordi de flyver frem og tilbage i tiden. Men det bliver udført så godt! Og jeg elsker Linus(!) og alt den teori han forklare det andre, for at vi alle forstår komplikationerne i tidsrejser.

Jeg kan ikke sælge bogen/serien nok, og Nanna synes virkelig bare du skal komme i gang med at skrive - så hurtigt du kan!!! ;D
Jeg glæder mig sindsygt meget til den næste (og resten af dem), men det er også lidt trist, for så vidt jeg husker er der planlagt 9. bøger i serien, og det tager jo lidt tid at skrive dem.... :( Men heldigvis har jeg de to første jeg kan genlæse hvis jeg kommer til savne Pi, Noah, Emilie, Albus, Linus og alle de andre. Jeg savner dem allerede!

Nanna er virkelig god til at beskrive omgivelserne og får alle mine følelser ud på tøjet! Jeg følte med Pi hele bogen igennem, og var som sagt lidt irriteret på Noah et par gange (eller fem)!
En ting jeg er rigtig spændt på at finde mere ud af, er Skyggefjæset! Har så mange spørgsmål omkring ham, men jeg får det nok forklaret senere ;) Jeg glæder mig i hvert fald til fortsættelserne og anbefaler hel klart Spektrum serien til alle der kan li sci-fi og tidsrejser!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg