Søndagsbog

Glædelig 3. advent 
Søndagsbogen i dag er "Julemandens død" af Kenneth Bøgh Andersen - jeg har ikke fået læst de sidste par dage, så jeg har et par kapitler til gode (!) -  
og måske resten af "The tales of Beedle the Bard" af J. K. Rowling. 


Hvad læser du i dag? Og er du ved at være klar til jul? 

Kommentarer

 1. Jes læser 'The life and adventures of Santa Claus' f L. Frank Baum. Jeg er slet ikke klar ti jul, men bliver det forhåbentligt snart :)

  SvarSlet
 2. Også glædelig 3. søndag i advent til dig :) Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig og meget kold tur til stranden og har lige lavet mig en kop varm kakao, så nu vil jeg placere mig i sofaen med et tæppe og begynde på Kvinden i Hvidt af Wilkie Collins. Jeg kender intet til bogen på forhånd, men har set den nævnt på et par blogge det sidste års tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må endelig sige om den er god. Jeg har læst et par anmeldelser og har overvejet at læse den :)

   Slet
 3. Jeg håber, at blive færdig med 3. og sidste bind af Hunger Games (Oprør). God fornøjelse med Julemandens Død - alt fra Kenneth Bøgh Andersen er en unik oplevelse :D :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem har jeg også tænkt på om jeg ikke skulle læse, men kan ikke helt blive enig med mig selv. Kan du anbefale dem?
   Kenneth skriver fantastisk - elsker hans stil!

   Slet
  2. Hej Sanne - ja, jeg synes godt, jeg vil anbefale Hunger Games! Jeg blev faktisk meget positiv overrasket. Jeg har ikke set filmene, men blev inspireret, fordi mange af de bogvloggere jeg følger, anbefaler dem. Dog vil jeg sige at 1'eren er langt den bedste, men de er hurtigt læst, og historien er faktisk god :-)
   Kh Pia

   Slet
  3. Jamen så vil jeg da overveje om jeg skal læse dem. Jeg har heller ikke set filmene, men synes alle snakker om dem :)

   Slet
 4. Jeg har læst lidt i 'Six of Crows' samt 'Christmas at Thompson Hall', så der er både vinter- og julestemning pt. :-)

  Mvh.
  denlillebogblog.dk

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag