December bøger og unboxing

I december blev det til en helt god stak bøger, både pga. konkurrencer men selvfølgelig også pga. julen, og dem viser jeg frem her :) Samt de to nye som jeg fik hjem i går i bytter julegave :D Som altid er videoen lavet i samarbejde med bog-vlog :) Kom og vær med :) 

Kommentarer

 1. Nøj! Dejlig stabel at kunne sætte på hylderne :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Hej Sanne,

  Er kommet lidt bagefter med at holde øje med internettet (for øjeblikket er jeg vist lidt som væltende bøger).

  Tusind tak for de fine ord. :-D Og sikke en vidunderlig stak du har fået.

  Hi Hi, jeg håber også I kan lide mit næste eventyr (Lad os kalde det 'V' fordi det ikke har en fast titel endnu). ;-) Manuskriptet ligger trygt hos min redaktør og har fået en kontrakt.
  Lige nu er jeg i gang med at arbejde på et helt nyt projekt (Som indtil videre har arbejdstitlen 'DV') i et andet univers. Forhåbentlig ender det også med at blive accepteret af Tellerup, men jeg er kun 15 kapitler inde i det så der går nok et stykke tid endnu, før jeg ved hvor det ender. ;-) Det er i hvert fald sjovt og udfordrende at skrive.

  Rigtig god fornøjelse med at læse dine vidunderlige decemberbøger.

  Kh.

  Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre mere om det Louise :D

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag