En perfekt datter

Forfatter: Amanda Prowse
Forlag: Flamingo
E-bogen er stillet til rådighed af Flamingo books
Originaltitel: No greater courage
Sidetal: 289
Serie: -Jacks (Jackie) elsker sin familie og lever et middelmådigt liv (i følge hende selv). Hun havde en gang andre drømme, og i sin hverdag lever hun højt på sine dagdrømme, om en bestemt fra 3g.
Jacks er gift med en lidt doven mand, har to børn og passer sin mor med demens.

Jacks er træt, udkørt og det er sjældent hun har et pusterum og en pause. Hun har ofret en masse for sin familie, og ønsker sig kun sine børn deres bedste. Hendes datter bliver optaget på universitetet og Jacks er i vilden sky. Hun drømmer at Martha får alt det, hun ikke selv fik, og ingen skal stoppe det! Men Jacks er på en vej, hvor hun kan miste hele sin familie, fordi hun kun vil det bedste for dem.


En perfekt datter er en virkelig smuk og sød historie. Jeg sad flere gange med tårer i øjnene, og selvom jeg i starten manglede at vide at Jacks var en kvinde (jeg havde ikke lige læst det lille resume før jeg startede), så fangede historien mig ret hurtigt.
Jacks' liv bliver fortalt fra hendes tid i dag, og 19 år tilbage - fra da hun gik i 3g. Det er ret tydeligt at Jacks ikke er helt tilfreds med sit liv, og faktisk er ret så egoistisk - men på en ikke belastende måde, og dagdrømmer konstant om "hvad nu hvis..."
Hendes mand og børn, Pete, Jonty og Martha er hendes et og alt. Dvs. børnene er. Hun er i tvivl om hvorfor hun giftede sig med Pete, for hvad nu hvis...
Jacks lever rigtig meget i fortiden, og hendes hvad nu hvis bliver hendes største forhindring, for at se tingene klart og leve det liv hun faktisk gerne vil have, men som hun ikke kan se.

Sproget er utrolig nemt at læse, og hele historien er utrolig sød og hjerteskærende. Hendes dreng, Jonty er virkelig med til at sætte noget humor i bogen, og det er en karakter man bare ikke kan lade vær med at holde af.

En hurtig læst historie, men bestemt det hele værd! Jeg griner stadig af de små uskyldige sjove kommentarer Jonty kommer med hen af vejen, og Jacks frustrations over hendes liv sidder stadig i mig.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg