Gør sætningen færdig

Pipalukbooks inspireret mig til at lave dette tag :) Det går ud på at gøre sætningen færdig - sjovt nok ;)

Jeg er for tiden lidt træt af at føle mig utilstrækkelig og trist. Jeg skriver pt. historie opgave hvor man skal fortolke, og da jeg ikke har gjort det i 10 år, så føler jeg mig virkelig på et skråplan. Samtidig synes jeg det er rigtig svære at acceptere at jeg skal starte helt forfra i det skide uddannelses system, fordi jeg har været syg i lang tid. Og selvom jeg rigtig gerne vil acceptere det, så kan jeg godt mærke at det er en længere proces.

Jeg har en svaghed for sødesager og mit mastercard. Har jeg en dag som jeg har lige pt. med tristhed, så er det rigtig nemt at gå i den søde afdeling i supermarkederne og ta' en masse med hjem. Derudover har jeg et eller andet med at bruge penge (gerne dem jeg ikke har), når jeg er trist. Jeg kommer bare i lidt bedre humør af at sidde på Ebay eller køre i et storcenter og købe et eller andet latterligt.

Den anden dag købte jeg 3 par solbriller på Ebay. Så nu må vi se om de er pæne, sidder ordentligt og ikke mindst kommer til Danmark i et stykke ;)

Jeg elsker når jeg forsvinder i et bogunivers. Når jeg har overskuddet og koncentrationen til det, så elsker jeg bare at forsvinde og glemme alt andet. Det er så dejligt at læse og læse, og pludselig opdage at det var 3 timer siden man satte sig ned :)

Jeg læser min første Sherlock Holmes historie, og er meget spændt. Jeg er ikke så langt endnu, men hygger mig med det, og er rigtig glad for endelig at være kommet i gang.

Fortiden går jeg og er lidt irriteret på mig selv. Jeg har svært ved at tage mig sammen til at skrive den historie opgave, fordi jeg ved jeg har svært ved den, er usikker på mig selv og er usikker i hvordan den skal skrives. Den skal aflevere på onsdag, så har stadig 4 dage, men normalt ville jeg i det mindst været gået i gang nu... :/

Jeg skal blive bedre til at være meget kreativ. Jeg lavede et kort i fredags til 70 års fødselsdag, men ellers har jeg slet ikke rørt mine ting i år. Jeg føler ikke mine ideer kan komme ned på lærred og laver kun noget når jeg virkelig skal. Er lidt trist at min elskede hobby bliver gemt væk lige pt. men føler bare virkelig heller ikke at jeg har overskuddet.

I næste måned har jeg vildt travlt med rigtig mange lektier - er du gal jeg har mange afleveringer! Men så har jeg da noget at lave ;) Derudover skal jeg ses med en kammerat en weekend, og det er jeg rigtig spændt på. Ellers er min april faktisk ret åben indtil videre :)


Jeg ser frem til påsken. Jeg skal både ses med et vennepar og deres dejlige dreng, som jeg slet ikke har set i år, også skal jeg tilbringe 3 dage sammen med familien ved Vesterhavet, og glæder mig rigtig meget. Bliver dejligt at komme hjemme fra, slappe af og ikke mindst gense byen. Det er 3 år siden vi har været der sidst, så det bliver dejligt at komme der op igen.

Lige nu går jeg og drømmer om fuldføre en HF på 2 år. Jeg ved ikke endnu om det er realistisk - det skal der flere snakke med flere mennesker til at beslutte, men hvor kunne det bare være pisse lækkert at ta' den på 2 år som alle andre.

Jeg er skuffet over at ... ingenting... Kan ikke komme på noget i hvert fald.. Jo måske én ting, men det er meget privat og jeg ved han læser med her inde, så det vil jeg ikke dele ;)

Jeg savner mine dejlige veninder fra UiC! Dagene gik nemmere med et grin og stort smil fra dem. Snakker heldigvis stadig med dem og holder kontakten, men savner at have dem lige i nærheden.

Jeg kunne godt bruge en opvaskemaskine! Lige nu ligner mit "køkken" lort, fordi alt mit såkaldte overskud bliver brugt andre steder, men håber på at få ordnet det i dag. Jeg synes bare man skal tage lidt ekstra tilløb når det skal vaskes af i hånden... På den anden side så er det jo ikke fordi det tager lang tid når først jeg er kommet i gang.

Min weekend ville blive perfekt hvis mine planer ikke bliver aflyst. Synes lige pt. at vise personer er super gode til at skrive en time før jeg skal ud af døren, også bliver jeg mødt med en eller anden dum undskyldning. Så næste weekend håber jeg at de bliver til noget og ikke aflyst igen.

Jeg håber at i alle har det godt. Jeg tumler selv lidt rundt pt., men jeg har det for det mest godt, og kun en gang i mellem falder tristheden over mig - specielt når jeg ikke kan finde ud af de opgaver jeg skal skrive!

Kommentarer

  1. Sikke en sjov tag-leg. Det kunne da være, at jeg skulle kigge nærmere på den på et tidspunkt :-D

    /www.mitbogunivers.blogspot.com

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg