Besat

Forfatter: Christina Bonde
Forlag: Mellemgaard
Originaltitel: -
Sidetal: 315
Serie: Nr. 1 i serien Nattens sanger


23 årige Victoria lever livet med følelserne ude på tøjet. Hun er mærket af et overfald der har spoleret hendes selvværd og fået hende til at miste troen på kærlighed - indtil hun møder Lucas.
Lucas er ikke en almindelig kærlighed, og hurtigt finder Victoria ud af, at der er en anden verden og nogle konsekvenser ved at have en vampyr til kæreste.
Victoria er fyldt med kærlighed, men er splittet i to dele med de konsekvenser og valg hun skal tage. Hvor langt vil hun gå for kærligheden og sin egen lykke?


Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved historien til at starte med. Inde for 50-60 sidder, der mødes Victoria og Lucas, bliver stormende forelskede og hans hemmelig bliver afsløret. Jeg synes det gik meget stærkt. Igennem hele bogen mistede jeg faktisk tidsfornemmelsen en smule. Jeg havde svært ved at vurdere hvor lang tid der var gået for Victoria, og inden man så sig om så var der gået 14 dage.
Men det er så også det eneste jeg kan sætte en lille finger på, for selve historien og miljøet er utroligt fangende. Historien minder meget om andre vampyrfortællering jeg har set før f.eks. Twilight og Benedicts serien, men det er en helt anden fortælling trods deres vampyrer har nogle af de samme egenskaber. I denne bog er vampyrer lige som mennesker, bort set fra at de ikke sover og drikker blod. Der er et par andre små ting, men de lyser f.eks. ikke i sollyset som Edward ;) De er så realistiske de kan være i det univers.

Jeg kunne rigtig godt lide historien, dog synes jeg det var svært at skabe en relation til Victoria, da det er begrænset hvor meget vi egentlig får af vide om hende. Men på trods af det så føler jeg med hende, og glæder mig til at læse om hun tager sin skæbne i hænderne og til sig. Jeg elsker at hun ikke vil gøre alt for kærlighed, selvom hun gerne vil gøre alt for kærlighed.
Det er en god start på en vampyr serie, og den ligger op til en masse spænding som er meget afhængig af Victorias valg. Derudover kan jeg rigtig godt li at igennem bogen, der kunne den ha været sluttet utrolig mange steder, indtil den næste i serien kom, men den strækker sig og efterlader en god afslutning hvor man er tilpas, men samtidig vildt nysgerrig efter at vide mere om Victorias skæbne!
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.Kommentarer

Populære opslag