Følelse

Forfatter: Christina Bonde
Forlag: Mellemgaard
Anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard 
Originaltitel: -
Sidetal: 306
Serie: Nr. 3 i serien Nattens sanger


Plan A er sat i gang og Victoria er klar. Hende følelser styrer og med sit blod, er hun nu klar til sin skæbne. Dog går det ikke som hun forventer det. Langt fra!
Ondskaben bliver ved med at opsøge Victoria på forskellige måder, og der er hele tiden noget der virker forkert. Samtidig må hun acceptere at Lucas og Alexander skal samarbejde i en magtfuld forening, der vil ændre alt - for altid.
Kan Victoria finde sig selv? Kan hun finde sig til rette og forstå sin endelige skæbne? Kan alle fjender besejres? Og vil Victoria og Lucas' kærlighed overleve?


Dette er den sidste bog i serien, og det ærger mig. Jeg så rigtig gerne at historien havde fortsat med en eller to bøger mere. Victoria og Lucas' historie er sød og Victorias fremtid kunne være interessant og spændende at læse videre om, dog kan jeg godt forstå at Christina Bonde har afsluttet den. Historierne kan også blive trukket i langdrag, og det ville jo være ærligt. Men jeg kommer til at savne Victoria og Lucas og deres kærlighed.

Jeg kunne hurtigt mærke, at det var i denne bog at jeg ville få svar på en masse ting. Spørgsmål om Victorias skæbne, hendes familie, hendes hævn og ikke mindst noget af Lucas' fortid.
Den bliver rigtig spændende da plan A ikke virker, og deres cover er afsløret. Så er det hele ikke så rosen rødt og perfekt som det hele nogen gange er.
Dog synes jeg slutningen er lidt for rosen rød. Den er rigtig sød, men jeg havde forudset den. Men heldigvis gør det ikke bogen (serien) mindre god.

Hele serien har været en god overraskelse og er super glad for at jeg har fået lov til at anmelde dem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg læser noget af Christina Bonde :D
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg