Dæmonherskerens arving: Skyggernes bog & Skæbnens kald

Titel: Skyggernes bog & Skæbnens kald
Forfatter: H. W. Klaris
Forlag: Tellerup
Originaltitel: -
Sidetal: 284 & 247
Serie: #1 og #2 i serien Dæmonherskerens arving

17-årige Ally flytter ind på kostskolen Larchwood. I nærheden af skolen ligger en gammel, faldefærdig kirke, hvor hun ved et tilfælde opdager en hemmelig indgang i væggen, som fører ned til et rum under kirken. Ifølge overleveringerne blev det brugt til praktisering af sort magi tilbage i 1800-tallet.
Larchwoods afdøde frue, Cathrine Larchin, opsøger Ally og insisterer på at hun skal finde en gammel heksebog, som efter sigende giver uanet magt.
Men en hemmelig kreds på skolen leder også efter bogen, og Ally har svært ved at gennemskue hvem der har gode intentioner .. og hvem der har onde.


Det er meget sjældent jeg anmelder to bøger samtidig, mest fordi omslaget til anden bog som regel afsløre noget som man ikke vil vide, før man har læst den første. Og netop derfor har jeg valgt kun at skrive bagteksten fra den første bog :) Så der bliver ingen spoliers :D Jeg burde jo egentlig vente til den tredje bog kommer også, også anmelde hele trilogien samlet, men det kan jeg altså ikke vente på! ;D

Jeg slugte begge bøger i løbet af meget meget kort tid og er utrolig spændt på den tredje bog kommer. Jeg må indrømme at selvom der faktisk sker mere i den anden bog, så var det den første bog der fangede mig allermest, derimod ikke sagt at den anden bog ikke var spændende, for hold da op!
Der kommer så mange oplysninger og der sker så mange ting, og lige netop derfor blev den læst i løbet af min eftermiddag! Den første bog var bare nemmere at relatere sig til (af gode grunde).

Jeg glæder mig som sagt rigtig meget til at den tredje bog kommer til efteråret, og er super glad for at jeg endelig har fået læst noget af H. W. Klaris, da alle har rost hende så meget, og nu forstår jeg hvorfor! Bøgerne er medrivende, nemme at relatere til og fyldt med mørk fantasy som bliver mere og mere spændende!

(først bog)
(anden bog)
 Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg