Løftet

Titel: Løftet
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Forlag: Flamingo
Anmeldereksemplar fra Flamingo books :)
Originaltitel: En enda hemlighet
Sidetal: 479
Serie: #2 De la Grip
Udkommer: 25.8.2016 som E-bog og 12.9.2016 som paperback

Den smukke læge Isobel Sørensen har set det meste. Selv i de mest frygtelige situationer har hun formået at bevare roen, overblikket og sin faglighed. Lige indtil det går op for hende, at hendes hjertebarn, nonprofitorganisationen Medpax, har problemer. Nogen har stoppet pengetilførelsen, og det virker som et personligt angreb.

Alexanders De la Grip, den yngste søn i en af Sveriges mest magtfulde adelige familier, er en umoralsk jetsetprins kendt for to ting: Sit gode udseende og sine mange kvinder. I et forsøg på ikke at skulle konfrontere hverken ensomheden og virkeligheden, tilbringer han sit liv i en tåge af fester, sprut og sex. Men da Alexanders møder den iltre, men smukke læge, er han ikke et sekund i tvivl. Isobel skal være hans næste erobring. Koste hvad det vil.


Selvom denne bog er #2 så kan den sagtens læses uden at have læse #1. Jeg har ikke læst Arvningen, som er den første, men det skal jeg bestemt have gjort!
Jeg gik i gang med denne bog og forventede en kærlighedshistorie der udviklede sig. Det gjorde jeg også (og en virkelig god en!), men jeg fik også den erotiske tilgang, en masse spænding og lidt irritation på Alexander.
Isobel er rigtig nok læge og arbejder for Medpax, men udover de så fortæller historien også, om de ture hun må tage som feltlæge, og det gør virkelig at bogen får nogle spændende punkter, som nogen gange kan mangle i en anden kærlighedshistorie.
Alexander er rig og en playboy. Jeg tror ikke det kan undgås at blive lidt irriteret på ham en gang i mellem, når han har den tilgang til det hele, som han har. Men jeg vil så også sige, at for det meste så forstår jeg ham, og når man har pengene til det, hvorfor fanden ikke så bare skide på det hele en gang i mellem.

Jeg var draget fra første side af, og på intet tidspunkt, tænkte jeg at den var lang eller at det ikke passede sammen. Den røde tråde passede super godt igennem det hele, og slutningen ligger op til en bog mere!
Jeg kan rigtig godt lide når der bliver skrevet serier som denne, fordi det er forskellige hovedpersoner man følger, og det giver virkelig et godt indblik i familierne og hvad de hver især tænker. Da jeg jo ikke har læst #1 endnu, så tænker jeg mest tilbage på Dublin Street og London Road af Samantha Young, som har gjort præcis det samme.

Jeg kunne virkelig godt lide historien og da jeg skulle give den karakter inde på Goodreads i går aftes, så sad jeg meget og overvejet 4 eller 5. Men da jeg virkelig ikke kan komme med noget negativt om bogen, så kan det jo ikke være andet end 5. Jeg var revet med hele tiden, og har endda læst noget af den hos min veninde, da jeg lige havde et øjeblik hvor jeg ikke skulle hjælpe med fødselsdags forberedelserne. Jeg glæder mig til at gå i gang med #1 og ikke mindst til at se om der kommer mere i serien :D
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.


Kommentarer

Populære indlæg