Happily ever after

Titel: Happily ever after
Forfatter: Kiera Cass
Forlag: Harper Collins
Originaltitel: -
Sidetal: 387
Serie: Tillægsbog til serien The Selection

America's story wasn't the only one with a happy ending...
Before Amberly came to the palace.... She was a Four in love with a One.
Before Maxon met the girl of his dream... He was the boy of someone else's.
Before Aspen opened his heart to someone new... He was determined to fight for his first love.
And before Marlee could fall for a prince... She was swept off her feet by a guard.Ikke nok med at du får 4 historier om disse 4 dejlige mennesker, så får du også et glimt af Celeste, Lucy, en lidt længere slutning på Den eneste Ene, hvad der skete med nogle af de andre deltagere og ikke mindst et sneak peek på The Siren.
Kan jeg andet end elske denne bog og alle dens noveller? Nej!

Elskede du The Selection serien lige så meget som mig, så skal du læse den her novelle samling. Den giver lige det sidste, som du ikke vidste du manglede.
Jeg elsker at Kiera Cass har skrevet en lille kommentar hvor hun forklarer hvordan hun havde det med at skrive, netop denne lille novelle, til hver karakter.
Alle historierne ga' lige det ekstra til hele serien, som jeg virkelig ikke troede jeg manglede. Tillægsbøger er så hyggelige (så længe de ikke bliver ved!) og jeg nød hver historie, som lige trak mig tilbage til America og ikke mindst blev jeg meget overrasket over den første historie, som omhandler Maxon's forældre!

Lige som hele Selection serien, så er dette cover også utrolig smukt, og det passer med alle bøgerne i serien. Inden i, kom endnu en overraskelse, og det var alle de smukke tegninger der var i. Jeg deler to af dem med dig og håber ikke jeg spoiler det for dig, ved at vise dig dem, men jeg synes virkelig de er smukke og giver historien et smukt finish.


Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag