Min kamp: Delvist godt

Det går delvist godt for tiden.
Jeg er blevet rigtig glad for at gå i skole, og nyder det faktisk. Selvom lektierne og afleveringerne ikke altid er lige sjove, så er der en masse dejlige mennesker og jeg nyder at have noget at stå op til.
Jeg har nu haft en uges ferie og den er godt nok kommet på det rette tidspunkt! Normalt er jeg ikke ret god til at holde ferie, fordi jeg er bange for at kede mig og miste min struktur.
Denne ferie har været præget af min mor og jegs fødselsdag, men det der allermest har taget over er min mor og jegs sygeforløb.
Min mor fik lige før ferien problemen problemer med nedsunken livmoder, så hun har været ved læge og på sygehus besøg for at finde ud af hvad der skulle ske og undersøges for livmoderhalskræft.
Jeg selv har bøvlet med blærebetændelse siden juli, og jeg var ved læge lige før ferien startede. Nu er jeg så blevet sendt videre i andre systemer. Jeg skal på sygehuset i næste uge og scannes for nyresten også er jeg også ved at blive undersøgt for livmoderhalskræft lige som min mor.
Så ferien har knap været så afslappet, men fyldt med utrolig mange tanker. Lige nu går jeg bare og venter på svar og gør klar til at holde fødselsdag i morgen for en håndfuld af mine venner 🙂

Alle mine Min Kamp indlæg er markeret nedenfor med etiketten "min kamp" - tryk på den og alle mine indlæg om psykiske ting kommer frem. 
Tak for al støtte.

Kommentarer

Populære indlæg