De firkantede juleønsker

Min mor og jeg sad i går og kiggede i hendes notes bog, hvor hun skriver alle julegaver op fra år til år, og det er rigtig hyggeligt at kigge tilbage på. Det er tydeligt i den bog at se hvornår jeg blev til Bogormen. Fra 2009, med undtagelse af ét år, har jeg fået minimum en bog hvert år, og jeg håber da på en igen i år, for der er ikke mindre end 6 bog ønsker på listen.


1. Engletræet af Lucinda Riley - fordi jeg ikke kan få nok af Riley!
2. Arvingen af Simona Arhnstedt - fordi selvom jeg har læst den, så er den så god at den skal hjem på hylden at stå!
3. Hjertet er 1 organ - fordi nu er det fandme min tur til at læse den!
4. Skæbnens kald af H. W. Klaris - fordi jeg glæder mig sådan til slutningen!
5. Harry Potter og det forbandede barn af Jack Thorne - fordi jeg ikke kan lade vær, og må have den til min samling og danne en mening om den!
6. Kemikeren af Stephenie Meyer - fordi jeg stadig elsker Twilight og glæder mig til noget nyt af Meyer!


Kommentarer

Populære indlæg