Gabriels inferno

Titel: Gabriels inferno
Forfatter: Sylvain Reynard
Forlag: DreamLitt
Anmeldereksemplar fra DreamLitt :)
Originaltitel: Gabriel´s inferno
Sidetal: 668
Serie: #1 i serien om Gabriels inferno

En mands frelse, en kvindes sensuelle opvågning...
Gabriel Emerson er en mand forfulgt af sin mørke fortid.
Han er en respekteret professor på universitet, men han bruger sit udseende, og sin charme til at fordybe sig i livets nydelser, nydelser der ikke har nogen grænser.
Den søde og uskyldige Julia Mitchell melder sig til Gabriels kursus, og deres stærke og mystiske tiltrækning truer med at ødelægge hans karriere.

Denne bog var bestemt ikke hvad jeg forventede! Nå det så er sagt, så synes jeg den var vildt godt og overraskende.
Jeg havde en ide om at det var endnu en erotisk historie ala Fifty Shades, og at Gabriel ikke havde nogen grænser og skulle lære Julia op i en form. Det var jo overhovedet ikke det den handlede om! I stedet kommer en smuk og passioneret historie, som jeg virkelig åd råt.

Jeg elsker at Julia er den hun er. Ung og uskyldig. Det er sjældent jeg læser om sådan en pige, og det ikke ender i noget helt dyrisk. Så derfor nød jeg at hun hele vejen igennem bogen, blev den samme.
Jeg blev fanget med det samme i historien, og synes virkelig Gabriel var en dum skid, men efterhånden som man lærer ham at kende, forstod jeg også hvorfor han satte den facade op - jeg blev dog virkelig overrasket hen mod slutningen, da han tilstår alt til Julia. Den havde jeg ikke set komme - også alligevel lidt. Men jeg havde ikke forventede Gabriels følelser og hans reaktion. Og lige det elsker jeg.

Hvis jeg skal sige noget negativt, så var der et par steder hvor mellemrummet mellem ordene, var glemt, og det har min ocd det lidt svært ved 😄 Slutningen irriterede mig også en lille smule, men det det samme som i alle erotiske historier, så det er ikke kun Reynard.
Jeg har dog meget svært ved at se hvordan fortsættelsen bliver - men jeg er ikke i tvivl om at den også skal læses.
Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg